Beveiliging

Beveiliging

Een veilig gevoel thuis en op het werk

Uw Duurzame Installateur helpt u bij beveiliging tegen brand, inbraak en bliksem. Of u uw huis nu extra beveiligd wilt hebben of u een brandmeldinstallatie op kantoor wilt. Alles is mogelijk.

Veiligheid boven alles. Dat is ons motto.

Inbraakbeveiliging

Een veilig gevoel is altijd prettig. Of u nu thuis bent of op uw werk. Dit gevoel kan versterkt worden door juiste inbraakbeveiliging. Een uitgebreid alarmsysteem, een elektrisch hek, camera’s of een intercom kunnen hierbij al uitkomst bieden.

Brandbeveiliging

Brand kan grote schade veroorzaken. Hoe sneller u een brand opmerkt, hoe meer u die schade kunt beperken. Een brandmeldinstallatie helpt u hierbij. Een brandmeldinstallatie kan verplicht zijn volgens het Bouwbesluit. Uw Duurzame Installateur adviseert u graag.

Bliksembeveiliging

U moet er toch ook niet aan denken om getroffen te worden door de bliksem? Laat staan om te denken aan alle schade die ervan kan komen. Voorkom dit en beveilig uw pand tegen bliksem.

 

WIE IS UW DUURZAME INSTALLATEUR?

Wij helpen u aan de oplossing voor al uw elektrotechnische wensen. Wij doen dit met ruim 40 installateurs die gevestigd zijn door heel het land. Deze installateurs zijn gespecialiseerd in duurzame elektrotechniek. Zij gaan altijd uit voor de meest gunstige oplossing voor het milieu en uw portemonnee.

Alle diensten die omschreven staan op onze site voeren zij vakkundig en professioneel uit. Zowel op de zakelijke als de particuliere markt zorgen de installateurs voor een passende en toekomstgerichte oplossing; advies, ontwerp, installatie en onderhoud van een elektrotechnische installatie.

SAMENWERKINGSVERBAND

Uw Duurzame Installateur is een samenwerkingsverband. De installateurs werken niet alleen samen op het gebied van installaties, maar ook delen zij veel kennis waardoor iedereen altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Gezamenlijk worden er opleidingen gevolgd om altijd specialistisch, betrouwbaar en veilig aan het werk te zijn.

Door de verspreiding over heel Nederland zit er altijd een installateur bij u in de buurt waardoor u altijd gegarandeerd bent van professioneel advies en deskundige uitvoering.