Buitenverlichting

Buitenverlichting

Buitenverlichting biedt een hoop mogelijkheden

Buitenverlichting is meer dan verlichting! Zo houdt goede buitenverlichting ook indringers tegen, zowel bij uw bedrijf als bij u thuis. De buitenverlichting van Uw Duurzame Installateur is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en typen. Wij bieden u een lichtplan, installeren uw verlichting snel en kunnen het onderhoud verzorgen. Hierdoor gaat er geen kostbare energie verloren.

Het lichtplan

Voor het aanleggen van buitenverlichtingdient men niet overhaast te werk te gaan. Het beste is om eerst een lichtplan op te stellen. Hierdoor ontstaat er een beeld van de omgeving. Uw Duurzame Installateur brengt dit samen met u in kaart waardoor de buitenverlichting optimaal wordt geïnstalleerd. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt kiezen voor verlichting op het pand, maar ook juist voor op straat of oprit. U kunt de buitenverlichting automatisch aan laten gaan als het begint te schemeren. Of u kunt het laten aanspringen op beweging, zo heeft uzelf en uw bezoekers altijd voldoende buitenverlichting om de weg goed te vinden en om u veilig te voelen.

buitenverlichting

Buitenverlichting van Uw Duurzame Installateur:

  • Kan tegen alle weersomstandigheden
  • Biedt veiligheid
  • Past in de omgeving
  • Is energiezuinig
  • Voldoet aan uw wensen

Het assortiment van Uw Duurzame Installateur

LED-verlichting is de meest duurzame en energiezuinige optie voor buiten. Er is tegenwoordig een enorm assortiment met goede LED-buitenverlichting. Bovendien zijn LED-lampen dimbaar en kunnen een uitkomst bieden op moeilijk bereikbare plaatsen. Voor reclametoepassingen buiten zijn LED-lampen ook zeer geschikt. Er gaat minder licht verloren in vergelijking met tl-verlichting en er is ook minder licht nodig. LED-verlichting straalt daarnaast meer licht uit bij lage temperaturen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor buitenreclame.

Onderhoud van buitenverlichting

Om het meeste rendement uit de verlichting te halen is onderhoud belangrijk. Met goed onderhoud kunt u wel 20% besparen in de verlichtingskosten. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit met Uw Duurzame Installateur heeft u er geen omkijken naar. De installateur zorgt voor het tijdig vervangen van lampen en het controleren van de armaturen. Zo gaat er geen kostbare stroom verloren en heeft u altijd voldoende buitenverlichting.

De installatie

Het aanleggen van elektrische installaties dient door een erkende installateur te geschieden. Voor de installatie van buitenverlichting gelden speciale veiligheidseisen. Uw Duurzame Installateur is hiervan volledig op de hoogte. Ook voor de verlichtingsarmaturen voor buitenverlichting zijn er diverse keurmerken en veiligheidsklassen.

Wilt u meer informatie over de diensten van Uw Duurzame Installateur? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek met een van onze Duurzame Installateurs.