Smart homes

DOMOTICA BIEDT VEEL VOORDELEN

SMART HOMES

Wist je dat nóg comfortabeler en veiliger kunt wonen mogelijk is?  Met uw tablet of smartphone kun je nu jouw hele huis beheren en bedienen. De verlichting aan of uit, de verwarming een graadje hoger of de zonwering naar beneden. Eenvoudig en allemaal met elkaar verbonden. 

De veiligheid in je huis kan bijvoorbeeld worden vergroot, doordat je altijd en overal kunt zien wie er aanbelt en je de deur vanaf afstand kunt openen. Je verlichting gaat automatisch uit als je niet thuis bent. Domotica is er voor iedereen en voor elke portemonnee. 

WAT IS DOMOTICA?

Domotica, huisautomatisering of smart home oplossingen zorgen allemaal voor meer comfort en veiligheid in huis. Alle apparaten in huis worden met je en met elkaar verbonden.

Met deze slimme huisautomatiseringssystemen, wordt het voor je gemakkelijk om eenvoudig en snel alle apparatuur te bedienen met je tablet of smartphone. Denk daarbij ook aan draadloze schakelaars en dimmers voor je verlichting, altijd de juiste temperatuur in huis door het koppelen van de verwarming & airconditioning  en het regelen van de beveiliging met alarmsystemen en sloten. Smart home-oplossingen zorgen voor meer comfort en wij laten je graag het brede scala aan mogelijkheden zien.

VOORBEELDEN DOMOTICA:

  •         Met één druk op de knop zet je de verlichting of de verwarming aan en start de muziek;
  •         Je kunt vanaf de bank zien wie er aanbelt en op afstand de deur openen;
  •         De zonwering en verwarming reageert op de temperatuur. De verwarming gaat uit en de zonwering zakt;
  •         Verlaat je het huis? Met een druk op de knop gaat alle apparatuur uit.

HYGIËNE

Zeker in deze tijden is er extra aandacht voor hygiëne en hygiënemaatregelen. We willen het aanraken met onze handen van schakelaars, bedieningspanelen en beeldschermen voor het gebruik van (huishoudelijke) apparaten, nu immers meer dan ooit zoveel mogelijk  voorkomen. Daarbij kunnen stemgestuurde apparaten of  bewegingssensoren ons perfect van dienst zijn.

ENERGIEBESPARING

Met een slimme woning kunt je ook nog eens eenvoudig energie besparen. Bijvoorbeeld door de verlichting en verwarming alleen aan te laten staan op de plekken waar het op dat moment nodig is.

Sluipverbruik van standby-apparaten heeft je niet meer. Bij het openzetten van een raam kan de verwarming in die kamer automatisch omlaag gaan.

Elk moment van de dag heb je op je tablet of smartphone inzicht in jouw energieverbruik. Daardoor kun je nog eenvoudiger verspilling tegengaan en energie en kosten besparen.

Niet alleen vanuit huis maar ook onderweg kun je alle apparaten in huis bedienen. Voordat je thuis komt, kunt je de verwarming al aanzetten. De bediening van een smart living systeem werkt met pictogrammen op je telefoon of tablet.

Ga je op vakantie? Dan kun je alles zo instellen zodat het lijkt alsof je thuis bent. Hiermee houdt je inbrekers uit huis.

De mogelijkheden en de toepassingen van domotica zijn ongelooflijk groot en het is volledig aan te passen aan je wensen en jouw budget. Uw Duurzame Installateur kijkt graag met je naar de mogelijkheden voor slimme techniek in en om jouw huis. Neem contact met ons op voor informatie.

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Nieuwsartikelen Smart homes

Wil je meer weten over Smart homes. Bekijk de blog / nieuwspagina en lees alles wat je nog wilt weten.

Lees de meest recente nieuwsberichten Smart homes

Slimme huizen zijn de toekomst. Veel mensen installeren nu verschillende slimme apparaten in hun huis om hun leven gemakkelijker te maken. Deze apparaten kunnen van alles zijn, van slimme thermostaten tot slimme beveiligingssystemen.

BETROUWBAAR EN DESKUNDIG

CONTACTFORMULIER

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing

    BETROUWBAAR EN DESKUNDIG

    NEEM CONTACT OP