Huisalarm tegen (poging tot) inbraak

Huisalarm tegen (poging tot) inbraak

Huisalarm systemen

Ondanks beschikbare en zeer betaalbare huisalarm systemen, zijn veel huizen nog onvoldoende beschermd tegen poging tot inbraak. Inbrekers worden steeds brutaler en weten beveiliging slim te omzeilen. Overweeg daarom een huisalarm als preventief middel, maar ook om uzelf een veiliger thuis te geven. Met een huisalarm kunt u onbezorgd op pad. 

Een huisalarm als preventief en effectief middel

Wie veilig en zorgeloos wilt wonen en werken, doet er goed aan zijn huis te beveiligen met een beveiligingssysteem. Een goede manier om uw huis te beveiligen is door het aanschaffen van een (gecertificeerd) huisalarm, ook als preventief middel om inbrekers uw huis over te laten slaan.

Inbrekers  zullen het snelst inbreken bij huizen met een slechte beveiliging. Alleen de ramen en deuren dicht en op slot is tegenwoordig niet goed genoeg. Vandaar dat wij (én andere instanties zoals de politie) adviseren om uw huis goed te beveiligen.

Mogelijkheden voor een goed huisalarm

In deze tijd van huisautomatisering is er ook veel ontwikkeling bij het huisalarm. Het huisalarm kan aan verschillende elektronische apparatuur worden gekoppeld. Het kan de verlichting aanschakelen, uiteraard de meldkamer oproepen maar ook direct de hulpdiensten oproepen. Het huidige huisalarm is tegenwoordig ook te bedienen op afstand met uw smartphone of tablet. U kunt zien wie er aanbelt en vervolgens de deur voor de bezoeker openen. Er kunnen zelfs foto’s gemaakt worden van iedereen die aanbelt, dit is een extra beveiliging.

Laat een beveiliging quickscan uitvoeren door Uw Duurzame Installateur

Huisalarmen zijn te verkrijgen in veel soorten en types. Uw Duurzame Installateur helpt u graag bij de keuze voor het juiste huisalarm en de installatie ervan. Voor een advies op maat kunt u ons hier bereiken.