Inbraakbeveiliging voor iedereen

Inbraakbeveiliging voor iedereen

Inbraakbeveiliging is helaas een noodzakelijk kwaad. Inbraken zijn aan de orde van de dag. Iedereen die het wel een keer meegemaakt heeft zal dit niet snel vergeten. Los van alle waardevolle spullen die gestolen zijn is het een vreselijk gevoel dat een vreemde in uw huis is geweest en door al uw spullen gegaan. Inbraakbeveiliging geeft geen 100% zekerheid dat het inbrekersgilde uw huis overslaat, maar het zorgt er wel voor dat het minder gemakkelijk is om uw woning binnen te komen.

Inbraakbeveiliging is een ruim begrip. Naast goede sloten in uw woning zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden om uw woning beter te beveiligingen. Dit is niet alleen haalbaar voor de mensen met een groot budget. Inbraakbeveiliging is er voor iedere portemonnee.

Een hele effectieve vorm van inbraakbeveiliging is buitenverlichting met aanwezigheidsdetectie. Plaats op alle donkere plaatsen rondom uw woning deze buitenverlichting zodat inbrekers niet veilig in het donker hun werkzaamheden kunnen verrichten.

Wat ook steeds beter betaalbaar wordt zijn de losse camera’s. Deze zijn vaak uit te lezen met uw mobiele telefoon zodat u altijd en overal kunt zien wat er om uw woning gebeurd. Let op: Zorg wel dat deze camera’s op een afzonderlijke groep in uw groepenkast worden aangesloten, zodat ze blijven werken als de inbreker kortsluiting veroorzaakt!

Een volgende stap zijn de alarmsystemen. U kunt kiezen voor de eenvoudige alarmsystemen die u bij de bouwmarkt kunt krijgen. Hierbij geldt wel, dat het alle waar naar zijn geld is. Wanneer u een alarmsysteem wilt hebben om een veilig gevoel te krijgen functioneren deze prima. Wanneer u echt meer veiligheid wil creëren kunt u beter en gesprek aan gaan met een gespecialiseerd bedrijf. Zij inventariseren de veiligheidssituatie bij u thuis en zullen een advies op maat voor u maken. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen of u een buitensirene wilt hebben, glasbreukmelding, flits- of schrikbeveiliging of gebruik wilt maken van een meldkamerdienst.

Ons advies is: Neem een specialist in inbraakbeveiliging in de arm. Uw veiligheid is te belangrijk om dit maar half te laten regelen. Neemt u gerust contact met ons op. Wij brengen u in contact met één van onze gespecialiseerde installateurs.