Krachtstroominstallatie

Krachtstroominstallatie

Krachtstroominstallatie, het hart van een elektrotechnische installatie

Een krachtstroominstallatie vormt het hart van een elektrotechnische installatie. Voor een veilige, duurzame en storingsvrije installatie is kennis van de voorschriften en de vaardigheid om goede kabelberekeningen te maken onontbeerlijk. Net als het toepassen van de meest moderne technieken en producten. Uw Duurzame Installateur voorziet u van een doordacht plan waarmee uw installatie moeiteloos en veilig groot vermogen levert. krachtstroominstallatie

De krachtstroominstallatie

Bij een krachtstroominstallatie is het belangrijkste de kennis van voorschriften en het maken van kabelberekeningen. Hierdoor wordt een veilige installatie gerealiseerd. Een krachtstroominstallatie bestaat voor ongeveer 90% uit kabels die verborgen zijn in een pand. De leden van Uw Duurzame installateur zijn bij uitstek bedrijven die u het onderhoud van uw krachtstroom installatie kunt toevertrouwen. Stuk voor stuk zijn het bedrijven met jarenlange ervaring en een uitstekende kennis op het installatievlak. Zij ontzorgen u en uw technische dienst graag. Besteed uw onderhoud uit, en weet dat de continuïteit van uw kritische bedrijfsprocessen geen gevaar loopt.

Wij helpen u bij het ontwerpen van de installatie die past bij uw woning, kantoor, winkel, zorginstelling, school, productieomgeving of andere ruimte. Vervolgens zorgen wij voor de aanleg, het onderhoud en eventuele uitbreidingen op de krachtstroominstallatie.

Duurzaamheid

Uw Duurzame Installateur legt een krachtstroominstallatie aan met het gebruik van duurzame halogeenvrije kabels. De kabels zijn ook in het geval van brand een stuk veiliger aangezien er minder rook vanaf komt.

Wilt u meer informatie over de aanleg en het onderhoud van uw krachtstroominstallatie? Neem dan contact op met Uw Duurzame Installateur. Wij zorgen ervoor dat u met een van onze leden bij u in de buurt in contact komt. De installatie zal in kaart worden gebracht en samen met u een onderhoudsplan worden opgesteld. Wanneer is uw krachtstroominstallatie voor het laatste grondig onder de loep genomen? Net als met een auto kunt u heel lang zonder controle, maar als het dan mis gaat, dan is de schade niet te overzien. Voorkom dit, en laat uw krachtstroominstallatie onderhouden.