Laadpunten

Laadpunten

Laadpunten voor de elektrische auto

Elektrische auto’s zijn stil en schoon en zijn het vervoer van nu en van de toekomst. Hiervoor moet uw auto wel een laadpunt hebben. Uw Duurzame Installateur plaatst en levert laadpunten bedrijfsklaar.

Waarom laadpunten?

Laadpunten voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en zeer veilig. Uw Duurzame Installateur biedt ze aan in verschillende vormen en maten. Hierdoor is er voor iedereen een passende oplossing. Ze zijn geschikt voor plaatsing bij u thuis of bij uw bedrijf. De laadpunten maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. U kunt elk elektrisch voertuig erop aansluiten.

De service van Uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame Installateur levert de service die u verwacht. Ten eerste worden de laadpunten voor de elektrische auto geleverd en gebruiksklaar gemaakt. Ten tweede worden de benodigde aanpassingen gemaakt aan uw groepenkast, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Ten derde kan Uw Duurzame Installateur de jaarlijkse controle van laadpunten voor u verzorgen. Hiervoor kunt u een onderhoudscontract afsluiten en uw laadpunten worden jaarlijks gecontroleerd en onderhouden zodat de kans op storingen en uitval tot een minimum beperkt wordt.

De voordelen van laadpunten bij Uw Duurzame Installateur

De voornaamste voordelen van onze laadpunten zijn:

  • Ze zijn duurzaam;
  • Opladen gaat snel;
  • Geschikt voor alle elektrische auto’s;
  • Uitgebreid assortiment.

WIE IS UW DUURZAME INSTALLATEUR?

Wij helpen u aan de oplossing voor al uw elektrotechnische wensen. Wij doen dit met meer dan 50 installateurs die gevestigd zijn door heel het land. Deze installateurs zijn gespecialiseerd in duurzame elektrotechniek. Zij gaan altijd uit van de meest gunstige oplossing voor het milieu én uw portemonnee.

Alle diensten die omschreven staan op onze site voeren onze aangesloten installateurs vakkundig en professioneel uit. Zowel op de zakelijke als de particuliere markt, zorgen de installateurs voor een passende en toekomstgerichte oplossing: advies, ontwerp, installatie en onderhoud van een elektrotechnische installatie.

Snel laadpaal kopen?

SAMENWERKINGSVERBAND

Uw Duurzame Installateur is een samenwerkingsverband. De installateurs werken niet alleen samen op het gebied van installaties, maar zij delen ook veel kennis onderling waardoor iedereen altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Gezamenlijk worden er opleidingen gevolgd om altijd specialistisch, betrouwbaar en veilig aan het werk te zijn.

Door de verspreiding over heel Nederland zit er altijd een installateur bij u in de buurt waardoor u gegarandeerd bent van professioneel advies en deskundige uitvoering.