Nieuw fietsoplaadpunt Ocean van Busch Jaeger

Nieuw fietsoplaadpunt Ocean van Busch Jaeger

 

Het spatwaterdichte opbouwprogramma

Ocean® is uitgebreid met een geheel nieuwe wandcontactdoos als fietsoplaadpunt. Deze nieuwe wandcontactdoos met randaarde biedt een verhoogde aanraakbeveiliging en heeft een opvallend groen klapdeksel met opdruk. De kleur sluit naadloos aan op de groene manier van denken van ABB en Busch-Jaeger.

fietsoplaadpunt busch-jaeger

Het fietsoplaadpunt is zowel in een enkelvoudige als in een 3-voudige (IP44) ocean® alpinwit uitvoering leverbaar.

Horeca

Het fietsoplaadpunt is bij uitstek geschikt voor horecagelegenheden. Iets eten of drinken in een café of restaurant terwijl de elektrische fiets wordt opgeladen? Gemak dient de mens!

Juist deze extra service van de zaak kan voor de steeds grotere groep consumenten met e-bike de doorslag geven om voor dat etablissement mét fietsoplaadpunt te kiezen. Daarnaast zijn er talrijke andere plaatsen denkbaar: van (betaalde) fietsenstallingen in stadscentra of stationsomgevingen tot fietsenkelders bij appartementen.

Voordelen

Dezelfde voordelen van het ocean®-programma zijn ook voor dit nieuwe product van toepassing. Eenvoudige installatie door een grote aansluitruimte onder de sokkel voor comfortabel en betrouwbaar doorlussen. Installatievriendelijke invoerschotjes, steekklemmen bij de enkelvoudige uitvoering en compleet voorbedraad op schroefklemmen bij de 3-voudige uitvoering. Oneffenheden van de ondergrond (metselwerk, beton) kunnen door de diagonaal aangebrachte bevestigingsschroeven worden gecompenseerd. Tot slot kan de kabelinvoer van het fietsoplaadpunt naar keuze aan de boven- of onderzijde worden uitgevoerd.

Past in duurzame filosofie van e-mobility

Naast dit nieuwe fietsoplaadpunt van Busch-Jaeger biedt ABB wereldwijd een breed pakket aan AC- en DC-laadoplossingen aan. Met meer dan 75 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van hoogwaardige elektrische producten, is ABB in Ede nauw betrokken bij de ontwikkeling van praktische innovaties op het gebied van e-mobility.

Meer weten over het nieuwe fietsoplaadpunt ocean® van Busch-Jaeger? Neem contact met ons op via info@uwduurzameinstallateur.nl!