Oplaadpunt Nissan Leaf

Oplaadpunt Nissan Leaf

Uw Nissan Leaf opladen

Als u elektrisch gaat rijden zult u moeten opladen. Maar hoe gaat u dat doen? Hier zijn verschillende manieren voor, maar een eigen oplaadpunt biedt enorm veel voordelen. U weet dan zeker dat het altijd beschikbaar is en de laadpaal is ook qua kosten vaak het voordeligst. U betaalt bovendien het gangbare huidige stroom- en misschien zelfs daltarief per kWh. Zo weet u waar u aan toe bent qua kosten en u verdient het laadpunt terug op termijn. Maakt u gebruik van zonnepanelen voor het opladen van uw EV, dan bent u natuurlijk helemaal duurzaam op weg. Wij vertellen u graag over oplaadpunten, technische specificaties en over de ervaringen van klanten. Hierdoor kunt u weloverwogen een keuze maken voor uw Nissan Leaf oplaadpunt. 

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via het stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een  laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een Nissan Leaf oplaadpunt.

Uw eigen Nissan Leaf oplaadpunt via Uw Duurzame Installateur

Wij leveren meer dan alleen een oplaadpunt. Uw Duurzame Installateur maakt aanpassingen aan uw groepenkast, legt voedingskabels en werkt alles fatsoenlijk voor u weg. Wij nemen daarbij ook eventuele graafwerkzaamheden voor onze rekening. Wij bieden u een ruim assortiment van oplaadpunten en luisteren naar uw wensen en behoeften. Binnen een paar uur is uw Nissan Leaf oplaadpunt gebruiksklaar.

De voordelen op een rijtje:

Nissan_Leaf_aan_Amsterdamse_laadpaal

  • Goedkoop
  • Ruim assortiment
  • Snel
  • Vrijblijvend advies

Voor de veiligheid is het noodzakelijk dat de aardschakelaar elk jaar gecontroleerd wordt. Uw Duurzame Installateur doet dit graag voor u. U kunt deze service elk moment afsluiten.

Ervaringen van onze klanten

Meneer Kroot kocht een Nissan Leaf en liet Uw Duurzame Installateur zijn oplaadpunt plaatsen. Meneer Kroot: “Ik kocht mijn Nissan Leaf en ging direct op zoek naar een installateur met ervaring op het gebied van laadpunten. Ik kwam toen terecht bij Uw Duurzame Installateur. Dit was voor mij de perfecte match. Ik heb per slot van rekening een duurzame auto gekocht en kon geen betere installateur bedenken die zo bezig is met duurzaamheid en groen. Ik ben erg blij!”

Waarom de Nissan Leaf?

LEAF is naast een groene woordspeling een acroniem van Leading, Environmentally friendly, Affordable, Family Car. De Leaf is lange tijd de meest verkochte elektrische auto in de wereld (geweest). Het eerste model dat stamt uit 2010, had een actieradius van 160 kilometer en een 24 kWh-batterij. Sindsdien zijn er verschillende upgrades en aanpassingen gemaakt. De tweede generatie vanaf 2018 heeft – naast een nieuw uiterlijk – een 40kWh batterij en een 110 kW (147pk) elektromotor.

Het aantal pk is momenteel 109 en de auto kent een topsnelheid van 145 km/u. Tevens rijdt u in 7.9 seconden 100 km/u. De actieradius ligt rond de 220 kilometer. De Leaf heeft een laadvermogen van 6.6 kW AC, een laadsnelheid van 34 km/u. Laadtijd (0->220 km) is 6u30m. Door de oplader in de auto is het laadvermogen beperkt.  Wij informeren u natuurlijk heel graag over alle beschikbare mogelijkheden voor uw Nissan Leaf laadpaal of wallbox. 

Installeer nu uw Nissan Leaf oplaadpunt  

Groen; Neem contact op

Opladen is sneller, makkelijker en veiliger met een Nissan Leaf oplaadpunt van Uw Duurzame Installateur.  Waar wacht u op? Neem nu contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.