Oplaadpunt Audi A3 e-tron

Oplaadpunt Audi A3 e-tron

Uw Audi A3 e-tron opladen

De Audi A3 e-tron is een plug-in hybride die beschikt over een 1.4 TFSI-benzinemotor en een elektromotor. Dit betekent dat u niet alleen elektrisch kunt rijden maar ook met een combinatie van beiden. Rijdt u gecombineerd dan verbruikt de Audi A3 e-tron slechts 1.5 l/100 km aan benzine en stoot de Audi A3 e-tron slechts 35 g/km CO2 uit.

Kenmerken van de Audi A3 e-tron

Rijdend met enkel de elektromotor beschikt de Audi A3 e-tron over een topsnelheid van 135 km/uur en een maximale afstand van 50 km.

Audi A3 e-tronDe 75 KW elektromotor is via een compacte koppeling aan de TFSI-motor verbonden en drijft via een speciale e-S tronic met zes versnellingen de voorwielen aan. Het gezamenlijke vermogen van de aandrijflijn bedraagt 204 pk en 350 Nm. De Audi A3 e-tron kent een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 7,6 seconden en een top van 222 km/h. Het piekkoppel van de elektromotor, dat maar liefst 2.000 Nm bedraagt, zorgt voor extra prestaties van de Audi A3 e-tron.

Wij hebben al een oplaadpunt Audi A3 e-tronvoor u vanaf € 750,-.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

Installatie oplaadpunt door uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame Installateur installeert in een paar uur een oplaadpunt Audi A3 e-tron voor u vanaf€ 750,-. U kunt kiezen uit verschillende merken in verschillende prijsklassen. Tijdens de installatie worden er diverse aanpassingen aan uw groepenkast gemaakt, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Installatie van een oplaadpunt door Uw Duurzame Installateur heeft diverse voordelen:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

Een oplaadpunt kan geplaatst worden op eigen grond als ook op gemeentelijke grond. Op eigen grond kunt u oplaadpunten plaatsen daar wat dat voor u het meest handig is. Wanneer u in een grote stad woont als Rotterdam, Den Haag of Amsterdam kunt uw een verzoek indienen voor een openbare laadpaal. Er verschijnen steeds meer laadpunten in grote steden.

Vrijblijvend advies door Uw Duurzame Installateur omtrent het installeren van een oplaadpunt Audi A3 e-tron

Medewerkers van uw Uw Duurzame Installateur beschikken over veel ervaring en zijn goed opgeleid voor een professionele installatie en het onderhoud van een oplaadpunt voor de Audi A3 e-tron. Laat u daarom alvorens over te gaan tot aanschaf van een Audi A3 e-tron of installatie van een oplaadpunt eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze adviseurs voor een advies op maat.