Oplaadpunt Audi e-tron

Oplaadpunt Audi e-tron

De eerste volledig elektrische auto van Audi is de e-tron. Deze werd in 2019 in Nederland geïntroduceerd en gaandeweg worden er meer EV’s toegevoegd.  Het opladen van de Audi Q4 e-tron kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Audi e-tron snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment afgestemd op en  uw wensen en behoeften. Hieronder leest u meer over oplaadpunten en laadpalen en de specificaties van de Audi e-tron

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is simpelweg veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact.

Wilt u veilig én snel uw elektrische auto opladen? Dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

LAAT nu EEN OPLAADPUNT Audi e-tron INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.

Naast installatie verzorgen wij ook het graaf- en straatwerk. Wij nemen het geheel rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.

Oplaadpunt Audi e-tron

© Audi

DE Audi e-tron

De Audi e-tron 50 quattro heeft een accucapaciteit van 71.0 kWh en de 55 van 95.0 kWh. Laadtijden zijn respectievelijk 7 uur voor de volledige actieradius van 280 km voor de 50 (laadsnelheid 40 km/u) en 9u15m van 0->365 km voor de 55, met een laadsnelheid van 39km/u. Het laadvermogen is voor beide modellen 11 kW AC. Snellaadvermogen is maximaal 120 en 155 kW voor DC-laden.

Van de nieuwe Audi Q4 e-tron wordt het productiemodel in 2021 verwacht. De Q4 e-tron beschikt over twee elektromotoren met een totaalvermogen van 225 kW/306 pk. Naar verwachting is de actieradius 450 km. De acceleratie van 0-100 km/u duurt 6,3 seconden. De motoren worden gevoed door een batterij met een capaciteit van 82 kWh.

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

Oplaadpunt Audi e-tron

© Audi

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Een laadpaal is inclusief installatie;
  • U krijgt maximale garantie op uw laadpunt;
  • A-merk Laadpalen;
  • Leverancier van snelladers;
  • Slimme laadpalen met Load Balancing voor meerdere elektrische auto’s.

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.

Oplaadpunt Audi e-tron

© Audi