Oplaadpunt BMW iX3

Oplaadpunt BMW iX3

Het opladen van de BMW i3 kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw BMW i3 snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten, de ervaring van klanten en de specificaties van de BMW i3

LAAT UW opLAADPUNT BMW i3 NU INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.

Naast installatie verzorgen wij ook het graaf en straatwerk. Wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.

BMWiX3

© BMW

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Laadpaal Inclusief installatie
  • Maximale garantie op uw laadpunt
  • A-merk Laadpalen
  • Leverancier van snelladers
  • Slimme laadpalen met Load balancing voor meerdere elektrische auto’s

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.

DE BMW i3

De BMW i3 heeft een elektromotor met een totaalvermogen van 125 kW (170 pk) en 250 Nm. De accucapaciteit is 42.2 kWh. Deze BMW accelereert in 7.3  van 0-100 km/u en heeft een topsnelheid van 150 km/u.  De actieradius is 235 km en de laadtijd ( 0 -> 235km) is 4u15m met een laadsnelheid van 58 km/u.

De nieuwe BMW ix3 – met een energieverbruik van 17.8 kWh/100 km – zal vanaf 2021 worden geleverd. De i3 heeft een elektromotor met een totaalvermogen van 286 pk en 400 Nm. Deze BMW accelereert in 6,8 van 0-100 km/u en heeft een topsnelheid van 180 km/u.  De actieradius is 459 km en de oplaadtijd voor een capaciteit van 80% is 34 minuten.