Oplaadpunt Byton M-Byte

Oplaadpunt Byton M-Byte

Het opladen van de Byton M-Byte kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Byton M-Byte snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten, de ervaring van klanten en de specificaties van de Byton M-Byte

LAAT UW LAADPUNT VOOR DE Byton M-Byte NU INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.

Naast installatie verzorgen wij ook het graaf en straatwerk. Wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

 

Byton M-Byte

©Byton M-Byte

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Laadpaal Inclusief installatie
  • Maximale garantie op uw laadpunt
  • A-merk Laadpalen
  • Leverancier van snelladers
  • Slimme laadpalen met Load balancing voor meerdere elektrische auto’s

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.

De Byton M-Byte
In 2021 komt de Byton M-Byte op de markt. Deze SUV van de nieuwkomer Byton, heeft een actieradius van 360 tot 435 km kilometer en gaat van 0-100 km/h in 7,5 seconde met een topsnelheid van 190 km/uur. Het accupakket is in twee formaten te bestellen. Met een capaciteit van 72 kWh voor de kleinste en 95 kWh voor de grootste. De auto kan snelladen met gemiddeld 100 kW, wat een 10-80% lading realiseert in zo’n 32 minuten.