Oplaadpunt Dacia Spring Electric

Oplaadpunt Dacia Spring Electric

Het opladen van de Dacia Spring Electric kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Dacia snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten en de specificaties van de Dacia Spring Electric.

LAAT UW LAADPAAL Dacia Spring Electric NU INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing. Naast installatie verzorgen wij ook het graaf en straatwerk. Wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPAAL?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

Dacia Spring Electric in cijfers

De Dacia Spring Electric gaat naar verwachting in 2021 de voordeligste EV worden op de Nederlandse markt. De Spring Electric heeft een actieradius van 170 km en een topsnelheid van 125 km/h met een acceleratie van 0-100 in 15 seconden. De accucapaciteit is 26.8 kWh en de laadtijd (0->170 km) is 5 uur. Het laadvermogen is 6.6 kW AC / 30 kW DC  door de lader in het voertuig. De laadsnelheid bedraagt 36 km/u. Uw Duurzame Installateur geeft u graag een overzicht van de oplaadoplossingen voor uw Dacia Spring Electric.

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME IN STALLATEUR:

  • Uw laadpunt is inclusief installatie
  • U krijgt maximale garantie op uw laadpunt
  • Wij werken met A-merk laadpalen
  • Wij zijn ook leverancier van snelladers
  • Slimme laadpalen met Dynamic Load Balancing

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.