Oplaadpunt DS 3 Crossback E-Tense

Oplaadpunt DS 3 Crossback E-Tense

Het opladen van uw DS 3 Crossback E-Tense kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw DS 3 Crossback E-Tense snel opladen dan is een oplaadpunt noodzakelijk. Wij bieden u een ruim assortiment afgestemd op uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten en de specificaties van de DS 3 Crossback E-Tense 

oplaadpunt DS 3 Crossback E-Tense

© DS

LAAT UW OPLAADPUNT DS 3 Crossback E-Tense INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing. Naast installatie verzorgen wij ook het graaf- en straatwerk. Kortom, wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via een stopcontact raden wij af. Dit advies baseren wij op het feit dat het veiliger is om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om op te laden via een laadpunt.

DE DS 3 Crossback E-Tense 

De DS 3 Crossback E-Tense heeft een actieradius van 250 km. De accucapaciteit is 50.0 kWh. Bij een 3-fase laadpaal (11 kW) zijn de batterijen in 5 uur  volledig op te laden (laadsnelheid is 52 km/u).

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR: 

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd. 

  • Laadpaal inclusief installatie
  • Maximale garantie op uw laadpunt
  • A-merk laadpalen
  • Leverancier van snelladers
  • Slimme laadpalen met Dynamic Load Balancing voor meerdere elektrische auto’s 

 

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.