Oplaadpunt Ford Mustang Mach-E

Oplaadpunt Ford Mustang Mach-E

Het opladen van de Ford Mustang Mach-E kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Ford Mustang Mach-E snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten, de ervaring van klanten en de specificaties van de Ford Mustang Mach-E. 

DE FORD MUSTANG MACH-E

In 2021 wordt het elektrische aanbod van Ford uitgebreid met de Mustang Mach-E. Deze 100% elektrische SUV-Coupé raakt minimaal 450 kilometer ver op een batterijlading met standaardaccu. De Ford Mustang Mach-E  is uitgerust voor zowel AC als DC opladen. AC-oplaadpunten leveren een lading van 10-80% in 7,2 uur. Terwijl DC-laders (50kW) een lading van 10-80% kunnen leveren in 90 minuten. De Mustang Mach-E trekt in minder dan 5 seconden op van 0 tot 100 km/h. De SUV heeft een vermogen van 210 kW / 285 pk en een topsnelheid van 180 km/uur.

©Ford

©Ford Mustang Mach-E

LAAT nu UW opLAADPUNT FORD MUSTANG MACH-E iNSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.

Naast installatie verzorgen wij ook het graaf- en straatwerk. Wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

 

VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR op een rij:

  • Laadpaal Inclusief installatie
  • Maximale garantie op uw laadpunt
  • A-merk Laadpalen
  • Leverancier van snelladers
  • Slimme laadpalen met load balancing voor meerdere elektrische auto’s

CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur u graag verleent. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.