Oplaadpunt Honda e

Oplaadpunt Honda e

Het opladen van uw Honda e kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Honda e snel laden dan is een laadpunt noodzakelijk. Wij bieden u verschillende mogelijkheden uit een ruim assortiment en stemmen dit volledig af op uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten en de specificaties van de Honda e

LAAT UW OPLAADPUNT Honda e INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Bij een koophuis met eigen grond mag je zonder beperkingen een oplaadpunt op eigen terrein plaatsen. Opladen doe je wanneer de auto voor langere tijd stilstaat, bijvoorbeeld na werktijd of ’s nachts thuis (tegen daltarief!) of overdag op kantoor. Naast installatie verzorgen wij ook het graaf- en straatwerk. Kortom, wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen. Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via een stopcontact raden wij af. Dit advies baseren wij op het feit dat het veiliger is om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om op te laden via een laadpunt.

DE Honda e

De Honda e heeft een actieradius van 170  km een topsnelheid van 145  km/h met een acceleratie van 0-100 in 9.5 seconden. De accucapaciteit is 35.5 kWh en de laadtijd (0-> 170 km) is 5u15m uur.  De Honda e laadt 1-fase met 29 ampère. Laadvermogen is 6.6 kW AC en de laadsnelheid bedraagt 33 km/u. 

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.  

oplaadpunt Honda e

© Honda

  • Laadpaal inclusief installatie;
  • Maximale garantie op uw laadpunt;
  • A-merk laadpalen;
  • Leverancier van snelladers;
  • Slimme laadpalen met Dynamic Load Balancing voor meerdere elektrische auto’s

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.