Oplaadpunt Hyundai Kona

Oplaadpunt Hyundai Kona

Het opladen van de Hyundai Kona kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Hyundai Kona snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten en de specificaties van de Hyundai Kona.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Het opladen via een regulier stopcontact raden wij af. Het is gewoon veel veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

Oplaadpunt Hyundai Kona

© Hyundai

DE Hyundai Kona

De Hyundai Kona is enorm populair. Dat laat zich goed verklaren door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met de recente update is hij zelfs dusdanig verbeterd dat deze EV nu ook geschikt is om 3-fase te laden. De Kona heeft maar liefst een actieradius van 400 km, een topsnelheid van 167 km/h met een acceleratie van 0-100 in 7.9 seconden. De accucapaciteit is 67.5 kWh en de laadtijd (0 -> 400 km) is 7 uur. Het laadvermogen is 11 kW AC en de laadsnelheid bedraagt 58 km/uWij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw Hyundai Kona oplaadpunt. 

EEN LAADPAAL van UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Uw laadpunt wordt geleverd en geïnstalleerd;
  • Wij geven maximale garantie; 
  • Wij leveren A-merk laadoplossingen;
  • Wij zijn tevens leverancier van snelladers; 
  • Leverancier van slimme laadpalen met Dynamic Load Balancing.

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.

LAAT UW OPLAADPUNT Hyundai Kona NU INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing. Naast installatie verzorgen wij ook het graaf en straatwerk. Wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen. Laat nu uw laadpunt installeren!