Oplaadpunt Jaguar I-Pace

Oplaadpunt Jaguar I-Pace

Het laden van uw Jaguar I-Pace kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Jaguar I-Pace snel opladen dan is een oplaadpunt noodzakelijk. Wij bieden u een ruim assortiment aan laadoplossingen, afgestemd op uw wensen, behoeften en budget. Hier kunt u meer lezen over oplaadpunten en de specificaties van de Jaguar I-Pace

DE Jaguar I-Pace

De Jaguar I-Pace heeft een actieradius van 365 km een topsnelheid van 200 km/h met een acceleratie van 0-100 in 6,4 seconden. De accucapaciteit is 90.0 kWh en de laadtijd (0-> 365 km) is 9u15m. Na een recente update is de EV Jag nu ook geschikt voor 3-fase laden, wat de laadsnelheid verhoogd heeft naar 40 km/u. Wij informeren u graag over passende mogelijkheden om uw geheel elektrische Jaguar zo efficiënt mogelijk thuis op te laden. 

oplaadpunt Jaguar I-Pace

© Jaguar

LAAT UW Jaguar I-Pace OPLAADPUNT INSTALLEREN!

Wilt u het optimale uit uw elektrische auto halen, dan is een oplaadpunt thuis een absolute aanrader. Een oplaadpunt voor thuis is er in diverse soorten en maten. U kunt een oplaadpunt voor uw elektrische auto aanschaffen voor aan de muur, maar ook voor een laadpaal of laadzuil. Daarnaast zijn er ook oplaadpunten om meerdere auto’s tegelijk op te laden. 

De oplaadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen.  Naast installatie verzorgen wij ook het graaf- en straatwerk. Kortom, wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen. Laat nu uw oplaadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via een stopcontact raden wij af. Dit baseren wij op het feit dat het veiliger is om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om op te laden via een laadpunt. 

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd. 

BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Is uw laadpaal inclusief installatie;
  • Krijgt u maximale garantie op uw laadpunt;
  • Bieden wij A-merk laadpalen;
  • Is leverancier van snelladers;
  • Biedt slimme laadpalen met Dynamic Load Balancing voor veilig opladen.  

 

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.