Oplaadpunt KIA e-Niro

Oplaadpunt KIA e-Niro

OPLAADPUNT KIA E-NIRO

Het opladen van de Kia e-Niro kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Kia e-Niro snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Opladen thuis of op kantoor heeft vele voordelen ten opzichte van opladen bij een openbaar laadpunt. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten en de specificaties van de Kia e-Niro

LAAT UW OPLAADPUNT KIA E-NIRO NU INSTALLEREN!

De kosten voor het opladen van uw elektrische auto thuis of op kantoor, maakt het gebruik van een elektrische auto nog goedkoper dan rijden in een traditionele auto. Bovendien kunt u ’s nachts opladen tegen daltarief en u heeft altijd plek zonder wachttijd. De oplaadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen.  Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie en plaatsing. Naast installatie verzorgen wij ook het graaf- en straatwerk. Wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen. Laat nu uw eigen laadpaal installeren!

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

DE KIA E-NIRO

De Kia e-Niro heeft een actieradius van 455 km waarmee hij tot één van de beste in zijn klasse behoort.  De accucapaciteit is 67.1 kWh en de laadtijd is 7 uur. Het laadvermogen is 11 kW AC en de laadsnelheid bedraagt 54 km/u. Kia werkt constant aan verdere verbeteringen van de e-Niro, recentelijk is de auto onder andere verbeterd met 3-fase laden. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden voor opladen thuis of bij uw bedrijf.  

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Laadpaal Inclusief installatie;
  • Maximale garantie op uw laadpunt;
  • A-merk laadpalen;
  • Tevens leverancier van snelladers;
  • Slimme laadpalen met Dynamic Load Balancing voor meerdere elektrische auto’s

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.