Laadpaal Kia e-Soul

Laadpaal Kia e-Soul

Wilt u uw Kia e-Soul snel én veilig opladen dan is een laadpunt noodzakelijk hiervoor. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment van laadoplossingen en we luisteren naar uw persoonlijke wensen. Hieronder kunt u meer lezen over laadpalen en de specificaties van de Kia Soul

DE KIA e-SOUL

De Kia e-Soul is een EV crossover en bestaat in 2 uitvoeringen, namelijk met een elektromotor van 39 kWh en 64 kWh.  Volledig geladen is de actieradius van de kleinere accu 230 km en de grotere versie 365 kilometer. Beide auto’s hebben laadvermogen van 11 kW AC. De 64 kWh motor laadt snel op met 80 kWh DC en de 39 met 50 kWh DC. Voor wat betreft de acceleratie: de Kia gaat van 0 – 100 km/u in respectievelijk 9.9 of 7.9 seconden en heeft een topsnelheid van 157 en 167 km/u. Het duurt 42 minuten om de auto te laden van 20-80%.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is langzamer, gevaarlijk maar ook prijstechnisch niet aan te raden. Normale stopcontact hebben onvoldoende bescherming en daarom is het zonder twijfel beter om op te laden met een laadpunt. Wilt u voordelig, veilig én snel uw elektrische wagen opladen dan raden wij u te allen tijde aan om op te laden bij een eigen laadpunt.

LAAT NU UW LAADPAAL KIA e-SOUL INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing. Naast installatie verzorgen wij vanzelfsprekend ook het graaf- en straatwerk indien nodig. Wij nemen kortom alles rond installatie van de laadpaal voor u uit handen.

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw laadpaal gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke keurig voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van laadpalen waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. De laadpaal is binnen een paar uur geïnstalleerd.

  • Laadpaal is inclusief installatie;
  • Maximale garantie op uw laadpunt;
  • A-merk laadpalen;
  • Leverancier van snelladers;
  • Slimme laadpalen met dynamic load balancing voor meerdere elektrische auto’s.

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar dient jaarlijks gecontroleerd te worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.