Oplaadpunt Lightyear One

Oplaadpunt Lightyear One

Het opladen van de Lightyear One kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Lightyear One snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten, de ervaring van klanten en de specificaties van de Lightyear One. 

LAAT UW opLAADPUNT Lightyear One NU INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.

Naast installatie verzorgen wij ook het graaf en straatwerk. Wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.

LightYear One

©Lightyear

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

 

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Laadpaal Inclusief installatie
  • Maximale garantie op uw laadpunt
  • A-merk Laadpalen
  • Leverancier van snelladers
  • Slimme laadpalen met Load balancing voor meerdere elektrische auto’s

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.

DE Lightyear One

De One is de eerste auto van het Nederlandse Lightyear. De basis van de Lightyear is het Solar Team Eindhoven dat met andere modellen de World Solar Challenge gewonnen heeft. De auto is net als iedere gewone EV aan een laadpunt op te laden, maar kan ook direct gebruik maken van de zonnepanelen.

De LightYear One heeft een actieradius van 725 km. Acceleratie is 10 seconden van 0/100 km-uur.

Laadtijden
capaciteit bij 1 uur laden 

Solar12 km
3.7 kW bij 230v35 km
22 kW (gemeentelijk)209 km
60 kW (snelladen)570 km

Lightyear heeft op het moment van schrijven nog niet alle specificaties bekend gemaakt.