Oplaadpunt Lucid Air

Oplaadpunt Lucid Air

Het opladen van de Lucid Air kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Lucid Air snel opladen dan is een laadpunt absoluut noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten en de specificaties van de Lucid Air

LAAT UW LAADPUNT VOOR DE LUCID AIR NU INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.

Naast installatie verzorgen wij ook het graaf- en straatwerk. Wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.

Lucid Air

© Lucid Motors

De LUCID AIR

De Lucid Air wordt verwacht in 2022. Dit instapmodel van de nieuwe speler Lucid Motors heeft een actieradius van maar liefst 832 kilometer, een record. De Air gaat van 0-100 km/h in 2,5 seconde met naar verwachting een topsnelheid van 320 km/uur.  Deze prestaties dankt de Lucid Air aan zijn elektrosysteem met 924 volt. De elektromotoren leveren ieder 670 pk en de Air heeft een accupakket van 113 kWh met een gecombineerd vermogen van 1.080 pk. Snelladen kan voor de Lucid Air met 32 km per minuut, in 20 minuten is er 480 km bij. Ook het laadvermogen is uitzonderlijk hoog met 22 kW AC en 300 kW DC voor de Air Dream Edition die in 2021 op de markt komt. Hiervoor heeft u een 3-fase lader met 32 A nodig.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

DE VOORDELEN VAN EEN LAADpunt BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Laadpunten inclusief installatie
  • U krijgt maximale garantie op uw laadpunt
  • A-merk laadpalen
  • Leverancier van snelladers
  • Slimme laadpalen met Dynamic Load balancing

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.