Oplaadpunt Mercedes C-klasse 350e plugin Hybrid

Oplaadpunt Mercedes C-klasse 350e plugin Hybrid

Het opladen van een Mercedes C-klasse 350e

 

In maart 2015 heeft Mercedes de eerste plugin-in Hybrid versie van de C-Klasse op de markt gebracht. Zowel Mercedes als Uw Duurzame Installateur vinden dat de Mercedes C-klasse 350e plugin Hybrid een prima aanwinst voor de duurzame zakelijke autorijder.

Rijden op zowel elektrische energie als ook benzine

U kunt de Mercedes C-klasse 350e plugin Hybrid volledig elektrisch rijden. Het is ook mogelijk om de elektrokracht als ‘powerboost’ te gebruiken tijdens het rijden op de benzinemotor of om elektriciteit te sparen voor het rijden in de stad. In de ‘charge mode’ kan tijdens het rijden de batterij worden opgeladen. De Mercedes C-klasse 350e plugin Hybrid211 pk heeft een sterke 2.0-viercilinder benzinemotor in combinatie met een 60 kW sterke elektromotor. Het systeemvermogen komt op 279 pk en het systeemkoppel bedraagt 600 Nm. Daarmee is de C 350 e in staat om van stilstand naar 100 km/h in 5,9 tellen te accelereren en een topsnelheid van 250 km/h te bereiken.

Nog sneller opladen met een oplaadpunt

De batterij van de Mercedes C-klasse 350e plugin Hybrid kan door een geavanceerd en intelligent on-board laadsysteem in 1 uur en 45 minuten met een oplaadpunt worden opgeladen. De batterij neemt weliswaar wat ruimte in beslag maar er blijft zeker nog veel opbergruimte over in de achterbak. Al met al wordt er slechts 30% aan ruimte verloren door de aanwezigheid van de batterij in de
achterbak die 335 liter telt. Het opladen van een elektrische auto kan via een stopcontact of een oplaadpunt. Het laden via een stopcontact is gemakkelijker, maar hier zitten een aantal nadelen aan:

  • Opladen duurt ongeveer 6 uurmercedes c 350e plug in
  • Er wordt niet maximaal geladen
  • Kans op overbelasting en smeltrisico van het stopcontact

Veilig en snel opladen doet u met een oplaadpunt. Het laadpunt wordt hierbij op een groep geplaatst die ontworpen is om lange tijd maximaal vermogen te produceren. Hierdoor is uw Mercedes C-klasse 350e plugin Hybrid binnen 2 uur opgeladen!

Installatie van een oplaadpunt voor uw Mercedes C-klasse 350e plugin Hybrid

Uw Duurzame Installateur verzorgt voor u graag de installatie van uw oplaadpunt. U kunt al een professioneel oplaadpunt laten installeren vanaf € 750,-. De installatie duurt slechts een aantal uur. De aanpassingen aan uw groepenkast worden gemaakt, voedingskabels worden gelegd en alles wordt netjes weggewerkt. Uw Duurzame Installateur biedt u de volgende voordelen:

    • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
    • De laadpunten worden gedemonstreerd

 

  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

Neem vrijblijvend contact op met uw Duurzame Installateur. Al onze leden zijn professionele installateurs met veel ervaring en kennis op het gebied van elektrisch rijden en het plaatsen en onderhouden van een oplaadpunt.

Overweegt u een oplaadpunt Mercedes C-klasse 350e plugin Hybrid te laten plaatsen?