Oplaadpunt Mercedes EQ

Oplaadpunt Mercedes EQ

Het opladen van de Mercedes EQ van uw keuze kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Mercedes EQ snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment compleet afgestemd op uw wensen. Hieronder leest u meer over oplaadpunten…   

DE Mercedes EV’s 

De EV’s van Mercedes zijn in te delen in de personenauto’s de EQC modellen, en de EQV’s de vans. In 2021 wordt een SUV, de EQA aan de range toegevoegd.

Voor de bestaande modellen varieert de actieradius tussen de 330 en de 370 km voor de verschillende modellen.  De accucapaciteit is tussen de 85.0 kWh voor de personenauto’s tot wel 100 kWh voor de vans. De laadtijden zijn voor het model met de kleinste actieradius 6u30m, 12u45 voor de QC en 9u45 voor de EQV’s.    

Laadvermogen AC voor EQC: 7.4 kW, EQV: 11 kW en de EQA: 11 kW. Laadvermogen DC (snelladen): EQC: 110 kW, EQV: 110 kW, EQA: 100 kW.

LAAT UW OPLAADPUNT Mercedes EQ INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, makkelijk en vooral veilig opladen. Laat uw laadpunt door ons installeren! Neem snel contact op met Uw Duurzame Installateur voor informatie, plaatsing en meer. Naast installatie verzorgen wij het graaf- en straatwerk. Alles rond installatie van het oplaadpunt verzorgen wij voor u. 

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is langzamer, gevaarlijk maar ook prijstechnisch niet aan te raden. Normale stopcontact hebben onvoldoende bescherming en daarom is het zonder twijfel beter om op te laden met een laadpunt. Wilt u voordelig, veilig én snel uw elektrische wagen opladen dan raden wij u te allen tijde aan om op te laden bij een eigen laadpunt. 

Oplaadpunt Mercedes EQ

© Mercedes-Benz

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Laadpaal inclusief complete installatie;
  • Maximale garantie op uw laadpunt;
  • A-merk laadpalen;
  • Leverancier van snelladers;
  • Slimme laadpalen met Dynamic Load Balancing voor meerdere elektrische auto’s.

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur u graag verleent. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.