Oplaadpunt Mitsubishi Outlander PHEV

Oplaadpunt Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander PHEV optimaal opladen

De Mitsubishi Outlander wilt u snel opladen. In een stopcontact duurt dit al snel 6 uur, maar met een oplaadpunt doet u het in iets meer dan 3 uur. Bij Uw Duurzame Installateur komt u alles te weten over oplaadpunten, de specificaties van de Mitsubishi Outlander PHEV en wat klanten ervaren.

Hoe kunt u het beste de Mitsubishi opladen? Via stopcontact of oplaadpunt?

Het opladen van een elektrische auto kan via een stopcontact of een oplaadpunt. Het laden via een stopcontact  raden wij af, want hier zitten een aantal nadelen aan:

  • Opladen duurt lang.
  • Er wordt niet maximaal geladen.
  • Kans op overbelasting en smeltrisico van het stopcontact.

Veilig en snel opladen doet u met een oplaadpunt. Het laadpunt wordt hierbij op een groep geplaatst die ontworpen is om lange tijd maximaal vermogen te produceren. Hierdoor is uw Mitsubishi Outlander PHEV binnen 3 uur opgeladen!

Wij hebben al een oplaadpunt voor uw Mitsubishi Outlander vanaf € 750,-.

De voordelen van een oplaadpunt Mitsubishi Outlander door Uw Duurzame Installateur

Mitsubishi OutlanderDe oplaadpunten zijn van verschillende hooggewaardeerde merken uit verschillende prijsklassen. De installatie en levering worden verzorgt en u heeft de oplaadpaal binnen een paar uur voor uw deur staan. Verder worden de aanpassingen aan uw groepenkast gemaakt, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. U heeft al een oplaadpunt vanaf € 750,-.

De voordelen van de oplaadpunten van Uw Duurzame Installateur op een rijtje: 

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

 

Ervaringen van onze klanten

De familie Boer kocht een Mitsubishi Outlander PHEV en liet Uw Duurzame Installateur hun laadpaal plaatsen.
Mevrouw de Boer: “Toen we onze Mitsubishi hadden gekocht werd er aangeraden om op te laden via een oplaadpunt. We gingen toen de verschillende opties bekijken. De flyers van Uw Duurzame Installateur vielen ons het meeste op. We hebben gekozen voor een oplaadpunt op onze oprit. Het oplaadpunt was snel geplaatst en alles werd netjes weggewerkt. We hebben ook gekozen voor het onderhoud bij Uw Duurzame Installateur!”

Waarom een Mitsubishi Outlander PHEV?

Ten eerste betaalt u geen motorrijtuigenbelasting en aanschafbelasting. Ten tweede heeft de Mitsubishi een zeer lage CO2-uitstoot, hierdoor heeft hij een lagere bijtelling

De Mitsubishi heeft een onafgebroken vierwielaandrijving. Dit komt doordat de twee elektromotoren alle vier de wielen aandrijven. Elk van deze elektromotoren hebben een vermogen van 60 kW. Verder heeft de wagen een 2,0-liter benzinemotor met een vermogen van 85 kW (116 pk). De benzinetank heeft een inhoud van 45 liter. Het systeem krijgt energie door een 300 volt lithium-ion accupakket welke een vermogen heeft van 11,2 kWh. Hiermee kan u 60 km volledig elektrisch rijden. De CO2 uitstoot bedraagt ongeveer 45 gram. De actieradius is met een volle tank en opgeladen accu ruim  800 kilometer.

Profiteer direct van de oplaadpunten voor de Mitsubishi

Heeft u interesse in een laadpunt voor uw Mitsubishi? Neem dan nu contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.