Oplaadpunt Nissan e-NV 200

Oplaadpunt Nissan e-NV 200

De Nissan e-NV 200 is een ideale bedrijfsauto. Nissan duikt hiermee in een gat in de markt want een dergelijke (elektrische) auto is nog niet op de weg aanwezig in Nederland. U kunt kiezen voor klapdeuren of een scharnierende achterklep achter.

Over de Nissan e-NV 200

De Nissan e-NV 200 kan geleverd worden als echte bestelauto met een veiligheidsschot achter 2 voorstoelen en een ruime laadruimte erachter. U kunt ook de familie versie “Evalia” aanschaffen die is voorzien van een achterbak prima geschikt als taxi of gezinsauto. De Nissan e-NV 200 is een volledig elektrische auto zonder hulpmotor. Eenmaal opgeladen (7 uur laadtijd) kan er 190 km worden afgelegd. De accucapaciteit is 40.0 kWh, met een laadvermogen van 6.6 kW AC en een snellaadvermogen van max. 46 kW DC.  Nissan e-NV200

Thuis een oplaadpunt door uw Duurzame Installateur vakkundig laten installeren

Uw Duurzame Installateur installeert in een paar uur voor u een oplaadpunt van uitstekende kwaliteit. Er zijn verschillende merken tegen verschillende prijzen beschikbaar. Uw groepenkast wordt tijdens de installatie aangepast, er worden voedingskabels gelegd en alles nieuwe kabels worden weggewerkt. Installatie van een oplaadpunt door Uw Duurzame Installateur heeft diverse voordelen:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld;
  • De laadpunten worden gedemonstreerd;
  • De installatie duurt maar een paar uur;
  • U krijgt vrijblijvend advies;
  • Jaarlijkse aardschakelaar check.

U kunt een oplaadpunt laten installeren als u beschikt over eigen grond.

Oplaadpunt Nissan e-NV200

© Nissan

Vrijblijvend advies voor het installeren van een oplaadpunt voor een Nissan e-NV 200

De medewerkers van Uw Duurzame Installateur beschikken over veel ervaring en zijn goed opgeleid voor een professionele installatie en het onderhoud van een oplaadpunt voor de Nissan e-NV 200. Laat u daarom alvorens over te gaan tot aanschaf of installatie van een oplaadpunt eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze adviseurs voor een advies op maat.