Oplaadpunt Peugeot E-208

Oplaadpunt Peugeot E-208

Het opladen van de Peugeot e-208 kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Peugeot e-208 snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over veilige oplaadpunten, de ervaring van klanten en de specificaties van de Peugeot e-208

DE compleet elektrische Peugeot e-208 

De Peugeot e-208 is verkozen tot Auto van het jaar 2020. Dit nieuwe model heeft een actieradius van 275 km afhankelijk van de omstandigheden. De voiture heeft een totaalvermogen van 100 kW (136 pk) en verbruik van 164 Wh/km.

Qua acceleratie gaat de e-208 in 8 seconde de 100 km/u en haalt een topsnelheid van 150 km/u. Voor een totale laadtijd moet u rekenen op 5 uur. Het snellaadvermogen is 100 kW DC en 420 km/u en zodoende kan de e-208 in 30 minuten voor 80% worden opgeladen.

Paugeot E-208

© Peugeot

LAAT UW opLAADPUNT Peugeot e-208 NU INSTALLEREN!

De laadpalen en wallboxen van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen.  Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing. Naast installatie verzorgen wij ook het graaf- en straatwerk. Wij nemen u alles rond gedegen installatie van het oplaadpunt uit handen. Laat nu uw laadpunt installeren!

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u zo veilig mogelijk, efficiënt en voordelig uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt thuis of bij uw bedrijf.

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

De voordelen op een rij:

  • Laadpaal is inclusief installatie;
  • Maximale garantie op uw laadpunt;
  • A-merk laadpalen en wallboxen;
  • Leverancier van snelladers;
  • Slimme laadpalen met dynamic load balancing voor meerdere elektrische auto’s

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.