Oplaadpunt Polestar 2

Oplaadpunt Polestar 2

Het opladen van uw Polestar 2 kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Polestar 2 snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment afgestemd op uw situatie en uw behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten, de ervaring van klanten en de specificaties van de Polestar 2.

DE POLESTAR 2

Deze aan Volvo gelieerde, Scandinavische concullega van de Tesla Model 3 onderscheidt zich door het minimalistische uiterlijk.  De Polestar 2 trekt op naar 100 km/u in 4,7 seconden en de  top is begrensd op 205 km/u. De Polestars actieradius is 385 km. Hij heeft een vermogen van 300 kW / 408 pk. Deze wagen heeft veel overeenkomsten met zijn neefje de Volvo XC40 Recharge.  De accu’s zijn 78kWh in 27 modules. Laadvermogen is 11 kW AC en 150 kW  DC. De laadsnelheid tot de volle 100%  is 7u45m.  

Oplaadpunt Polestar 2

© Polestar

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Laadpunt is inclusief installatie
  • Maximale garantie op uw laadpunt
  • A-merk Laadpalen
  • Leverancier van snelladers
  • Slimme laadpalen met Load balancing voor meerdere elektrische auto’s

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.

Polestar 2

© Polestar

LAAT UW OPLAADPUNT POLESTAR 2 NU INSTALLEREN!

Als u elektrisch gaat rijden dan is het meest voordelig om een eigen laadpaal te laten installeren. Zo vist u nooit achter het net omdat er geen plek is of dat u moet wachten. De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing. Naast installatie verzorgen wij ook het eventuele graaf- en straatwerk. Kortom, wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.