Oplaadpunt Porsche Taycan

Oplaadpunt Porsche Taycan

Het opladen van de Porsche Taycan  kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Porsche Taycan snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten en de specificaties van de Porsche Taycan

Opladen met STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

LAAT NU EEN OPLAADPUNT Porsche Taycan INSTALLEREN!

Als u elektrisch gaat rijden dan is het meest voordelig om een eigen laadpaal te laten installeren. Zo vist u nooit achter het net omdat er geen plek is of dat u moet wachten. De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing. Naast installatie verzorgen wij ook het eventuele graaf- en straatwerk. Kortom, wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.  

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Laadpaal Inclusief installatie
  • Maximale garantie op uw laadpunt
  • A-merk Laadpalen
  • Leverancier van snelladers
  • Slimme laadpalen met Load balancing voor meerdere elektrische auto’s

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.

De Porsche Taycan

  • De Porsche Taycan 4S heeft een actieradius van 375 km een topsnelheid van 250 km/h met een acceleratie van 0-100 in 4 seconden. De accucapaciteit is 79.2 kWh en de laadtijd is 7uur en 45 minuten. Het laadvermogen is  11 kW AC en de laadsnelheid bedraagt 49 km/u.
  • De Porsche Taycan 4S Plus heeft een actieradius van 435 km een topsnelheid van 250 km/h met een acceleratie van 0-100 in 4 seconden. De accucapaciteit is 93.4 kWh en de laadtijd is 9 uur. Het laadvermogen is 11 kW AC en de laadsnelheid bedraagt  49 km/u.
  • De Porsche Taycan Turbo heeft een actieradius van 385 km een topsnelheid van 260 km/h met een acceleratie van 0-100 in 2.8 seconden. De accucapaciteit is 93.4 kWh en de laadtijd is 9 uur. Het laadvermogen is  11 kW AC en de laadsnelheid bedraagt 43 km/u.
  • De Porsche Taycan Turbo S heeft een actieradius van 385km een topsnelheid van 260 km/h met een acceleratie van 0-100 in 2.8 seconden. De accucapaciteit is 93.4 kWh en de laadtijd is 9 uur. Het laadvermogen is 11 kW AC en de laadsnelheid bedraagt 43 km/u.