Oplaadpunt Renault ZOE

Oplaadpunt Renault ZOE

Het opladen van de Renault Zoe

Het opladen van de Renault Zoe kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Renault Zoe snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten, de ervaring van klanten en de specificaties van de Renault Zoe.

oplaadpunt Renault Zoe installeren

Wilt u het optimale uit uw elektrische auto halen, dan is een oplaadpunt thuis een absolute aanrader. Een oplaadpunt voor thuis is er in diverse soorten en maten. U kunt een oplaadpunt voor uw elektrische auto aanschaffen voor aan de muur, maar ook voor een laadpaal of laadzuil. Daarnaast zijn er ook oplaadpunten om meerdere auto’s tegelijk op te laden. De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing. Laat nu uw laadpunt installeren!

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via een stopcontact raden wij met klem af. Het is zonder twijfel gewoon veiliger om op te laden met een laadpaal of wallbox. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig, voordelig én snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

Renault Zoe

Uw oplaadpunt van uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van laadpalen en wallbaxen waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Uw laadpaal wordt geleverd inclusief installatie;
  • Wij geven maximale garantie op uw laadpunt;
  • A-merk laadpalen;
  • Leverancier van snelladers;
  • Slimme laadpalen met Dynamic Load Balancing voor veilig opladen 

De Renault Zoe

De Renault ZOE is een betaalbare, compacte elektrische auto en werd in het tweede kwartaal van 2013 op de Nederlandse markt gelanceerd en is uitgegroeid tot een van de best verkopende EV’s in Europa. De wagen kent een totaalvermogen van 80 kW (109 pk). De aandrijving zit voorin en de voiture kent een topsnelheid van 135 km/u. In 11.4 seconden trekt ze op van 0 naar 100 km/u. De maximale actieradius bedraagt inmiddels zo’n 315 kilometer. De accucapaciteit is 54.7 kWh, het laadvermogen is 22 kW AC, de laadsnelheid is 110 km/u waardoor de laadtijd slechts 3 uur is!

oplaadpunt renault zoe

© Renault

Ervaringen van onze klanten

Het gezin van der Loo besloot een Renault Zoe aan te schaffen en een oplaadpunt te laten plaatsen via Uw Duurzame Installateur. Meneer van der Loo: “De Renault Zoe is ideaal voor de kleinere afstanden, het is een mooie auto met een ongelofelijk duurzaam vermogen. We besloten een oplaadpunt aan te schaffen van Uw Duurzame Installateur doordat een kennis van ons vertelde over het bedrijf. We zijn blij met zijn advies. Het oplaadpunt stond snel op de stoep en was klaar om te gebruiken. Onze dank is groot!”