Oplaadpunt Seat Mii Electric

Oplaadpunt Seat Mii Electric

Het opladen van de Seat Mii Electric kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Seat Mii Electric snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten, de ervaring van klanten en de specificaties van de Seat Mii Electric

LAAT nu uw opLAADPUNT Seat Mii Electric INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.

Naast installatie verzorgen wij ook het graaf en straatwerk. Wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

 

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke keurig voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Laadpaal Inclusief installatie
  • Maximale garantie op uw laadpunt
  • A-merk laadpalen
  • Leverancier van snelladers
  • Slimme laadpalen met load balancing voor meerdere elektrische auto’s
SEAT Mii Electric

© SEAT

 

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar dient jaarlijks gecontroleerd te worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.

De Seat Mii Electric

De Mii electric heeft een elektromotor van 61 kW/83 pk, 210 Nm. Voeding is via een 36,8 kWh lithium-ion accupakket. Voor wat betreft de acceleratie: de Mii Electric gaat van 0-50 km/u in 3,9 seconden en heeft een topsnelheid van 130 km/u. Volledig geladen is de actieradius 260 kilometer. De accu is op verschillende manieren op te laden. Met een 7,2 kW wisselstroomlader is 80% opgeladen binnen 4 uur. Bij gebruik van een 40 kW gelijkstroomlaadpunt is het 1 uur.