Oplaadpunt Skoda ENYAQ iV 80

Oplaadpunt Skoda ENYAQ iV 80

OPLAADPUNT SKODA ENYAQ IV 80

Het opladen van de Skoda ENYAQ iV 80 kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Skoda ENYAQ iV 80 snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten, de ervaring van klanten en de specificaties van de Skoda ENYAQ iV 80

LAAT UW OPLAADPUNT SKODA ENYAQ IV 80 NU INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.
Naast installatie verzorgen wij ook het graaf en straatwerk. Wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.

DE SKODA ENYAQ IV 80

De Skoda heeft een acceleratie 0 – 100 km/u in 8.5 sec. Het totaal vermogen bedraagt 150 kW (204 pk) en de auto heeft een accucapaciteit van 82.0 kWh, en een laadvermogen van 7,4 kW. Laadtijd voor 405 km is 8u15m en de laadsnelheid is 49 km/u. De topsnelheid 160 km/u.

 

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

 

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

• Laadpaal Inclusief installatie
• Maximale garantie op uw laadpunt
• A-merk Laadpalen
• Leverancier van snelladers
• Slimme laadpalen met Load balancing voor meerdere elektrische auto’s

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.