Oplaadpunt Smart EQ

Oplaadpunt Smart EQ

Het laden van uw Smart EQ kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Smart EQ snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Wij bieden u een ruim assortiment afgestemd op uw wensen en behoeften. Hier kunt u meer lezen over oplaadpunten en de specificaties van de Smart EQ

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via een stopcontact raden wij af. Dit advies baseren wij op het feit dat het veiliger is om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om op te laden via een laadpunt.

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd. 

 • Laadpaal inclusief installatie;
 • Maximale garantie op uw laadpunt;
 • A-merk laadpalen;
 • Leverancier van snelladers;
 • Slimme laadpalen met Dynamic Load Balancing voor meerdere elektrische auto’s

Smart EQ uitvoeringen 

 • De Smart EQ fortwo coupe heeft een actieradius van 100 km een topsnelheid van 130 km/h met een acceleratie van 0-100 in  11.6  seconden. De accucapaciteit is 17.6 kWh en de laadtijd (0-> 100 km) is 55 minuten.  Het laadvermogen is 22 kW AC en de laadsnelheid bedraagt 100 km/u.

   

 • De Smart EQ fortwo cabrio heeft een actieradius van 95 km een topsnelheid van 130 km/h met een acceleratie van 0-100 in 11.9 seconden. De accucapaciteit is 17.6 kWh en de laadtijd (0-> 95 km) is 55 minuten.  Het laadvermogen is 22 kW AC en de laadsnelheid bedraagt 100 km/u. 

   

 • De Smart EQ forfour heeft een actieradius van 95 km een topsnelheid van 130 km/h met een acceleratie van 0-100 in 12.7 seconden. De accucapaciteit is 17.6 kWh en de laadtijd (0-> 95 km) is 55 minuten.  Het laadvermogen is 22 kW AC en de laadsnelheid bedraagt 100 km/u.

   

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.

LAAT UW OPLAADPUNT Smart EQ INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing. Naast installatie verzorgen wij ook het graaf- en straatwerk. Kortom, wij nemen u alles rond installatie van het oplaadpunt uit handen.