Oplaadpunt Sono Motors Sion

Oplaadpunt Sono Motors Sion

Het opladen van de Sono Motors Sion kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Sono Motors Sion  snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten, de ervaring van klanten en de specificaties van de Sono Motors Sion

LAAT UW LAADPUNT Sono Motors Sion  NU INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing.

Naast installatie verzorgen wij ook het graaf en straatwerk. Wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

Sono Motors SION

© Sono Motors SION

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Laadpaal Inclusief installatie
  • Maximale garantie op uw laadpunt
  • A-merk Laadpalen
  • Leverancier van snelladers
  • Slimme laadpalen met Load balancing voor meerdere elektrische auto’s

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.

DE Sono Motors Sion

De eerste Sions zullen in september 2021 van de productielijn rollen en in 2022 worden geleverd. De Sion heeft 80 kW-inductiemotor en een accupakket van 35 kWh waarmee een actieradius van 250 km bereikt kan worden. De topsnelheid is 140 km/u. De auto is grotendeels bekleed met zonnecellen waarmee je op een zonnige dag 30 km extra krijgt. Accelaratie van 0-100 km/u is 9 seconde.

Opladen via een laadpaal (11 kW) kan volledig 3,5 uur. Met de snellader (50 kW) is de Sion voor de volle capaciteit opgeladen in een uur.