Oplaadpunt Tesla Model 3

Oplaadpunt Tesla Model 3

OPLAADPUNT TESLA MODEL 3

Het opladen van de Tesla Model 3 kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Tesla Model 3 snel opladen dan is een laadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we luisteren naar uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten en de specificaties van de Tesla Model 3

LAAT UW OPLAADPUNT TESLA MODEL 3 NU INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw laadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing. Naast installatie verzorgen wij ook het graaf en straatwerk. Wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.

Opladen met STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

DE TESLA MODEL 3

De Tesla Model 3 (Standard Range) heeft een actieradius van 320 km. Deze Tesla is geschikt om 3-fase, 16A te laden. Dit komt neer op een laadsnelheid van 11 kW bij een 220/240 Volt netwerk. De accucapaciteit is 50.0 kWh en de laadtijd (0->320 km) is 5 u15m. Op het moment van schrijven staan de Tesla’s bovenaan als het op actieradius en snelheid aankomt. Maar de concurrentie op de EV-markt zit absoluut niet stil!

 

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Laadpaal Inclusief installatie
  • Maximale garantie op uw laadpunt
  • A-merk Laadpalen
  • Leverancier van snelladers
  • Slimme laadpalen met Load balancing voor meerdere elektrische auto’s

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.)