Oplaadpunt Tesla model S

Oplaadpunt Tesla model S

Uw Tesla model S opladen

De Tesla model S is wellicht op dit moment nog steeds een van de meest opvallendste elektrische auto’s op de weg. Afgezien van zijn uiterst sportieve uitstraling beschikt de Tesla model S ook over extreme rij prestaties. Ondanks dat deze elektrische bolide ruim 2.100 kg weegt, waarvan 800 kg voor de accu wordt meegewogen, beschikt de Tesla model S over een slordige 416 pk en trekt hij op in 4,4 seconde van 0 tot 100 km per uur. Dat is sneller dan een Porsche 911 Carrera 4S! U rijdt dan wel in de Tesla model S met een laadvermogen van 85 kWh met het optionele ‘Performance Pack’. Standaard beschikt de Tesla model S over een laadvermogen van 60 kWh en 302 pk.

oplaadpunt Tesla model S

Naast de sportieve prestaties is de Tesla model S wel degelijk ook een voortreffelijke reisauto. Dat komt in de eerste plaats door de stilte aan boord, maar ook door zijn sterke rijeigenschappen. De Tesla model S stuurt uitstekend en het brede onderstel zorgt voor een prima wegligging. In de stad is de Tesla model S iets onhandiger gezien de breedte van 2,19 meter.

De batterij zorgt voor een actieradius van minimaal 390 km en maximaal 502 km. Een en ander is natuurlijk sterk afhankelijk van de persoonlijke rijstijl. Op het moment van schrijven staan de Tesla’s bovenaan als het op actieradius en snelheid aankomt. De concurrentie op de EV-markt zit allesbehalve stil!

Tesla model S

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

Uw Duurzame Installateur zorgt voor een professionele installatie van een oplaadpunt voor uw Tesla model S

Uw Duurzame Installateur installeert in een paar uur voor u een oplaadpunt van uitstekende kwaliteit voor een Tesla model S. U heeft de keuze uit verschillende merken in verschillende prijsklassen. Tijdens de installatie worden er diverse aanpassingen aan uw groepenkast gemaakt, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Installatie van een oplaadpunt door Uw Duurzame Installateur heeft diverse voordelen:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

Een oplaadpunt kan geplaatst worden op uw eigen grond en ook op gemeentelijke grond. Op eigen grond kunt u een oplaadpunt plaatsen waar dat voor u het meest handig is. Wanneer u in een grote stad woont als Rotterdam, Den Haag of Amsterdam kunt u een verzoek indienen voor een openbare laadpaal. Er verschijnen inmiddels steeds meer laadpunten in grote steden.

Vrijblijvend advies omtrent het gebruik van de Tesla model S door Uw Duurzame Installateur

De medewerkers van Uw Duurzame Installateur beschikken over veel ervaring en zijn goed opgeleid voor een professionele installatie en het onderhoud van een oplaadpunt voor de Tesla Model S. Laat u daarom alvorens over te gaan tot aanschaf van deze elektrische sport bolide of de installatie van een oplaadpunt eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze adviseurs voor een advies op maat.