Oplaadpunt Tesla

Oplaadpunt Tesla

De Tesla is momenteel nog steeds een van de meest opvallendste elektrische auto’s op de weg. Afgezien van zijn uiterst sportieve uitstraling beschikt de Tesla over extreme rij-prestaties en een hoge actieradius. Het opladen van uw Tesla kunt u op verschillende manieren doen. U kunt uw Tesla het beste opladen als hij voor langere tijd stilstaat thuis of op kantoor. Sluit de auto aan wanneer u aankomt en uw auto is volledig opgeladen wanneer u weer onderweg gaat. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment afgestemd op uw wensen en behoeften. Hieronder kunt u meer lezen over oplaadpunten en de specificaties van de Tesla. 

oplaadpunt Tesla

© Tesla

Tesla model S

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via het stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

LAAT een OPLAADPUNT voor uw tesla INSTALLEREN!

De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Een oplaadpunt thuis is sowieso voordeliger dan bij een publiek oplaadpunt, u betaalt gewoon de prijs per kWh aan uw stroomleverancier en het zakelijke tarief is zelfs nog voordeliger. Maakt u gebruik van zonne-energie dan bent u natuurlijk helemaal duurzaam op weg!  Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie en plaatsing.

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

De medewerkers van Uw Duurzame Installateur beschikken over veel ervaring en zijn goed opgeleid. Wij zorgen voor professionele installatie en onderhoud van een oplaadpunt voor uw Tesla. Laat u daarom voordat u overgaat tot aanschaf van deze elektrische bolide of de installatie van een oplaadpunt eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze adviseurs voor een advies op maat.

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Naast installatie verzorgen wij ook het graaf- en straatwerk. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

Samengevat:

  • Uw oplaadpunt is inclusief installatie;
  • U krijgt maximale garantie op uw laadpunt;
  • Wij leveren A-merk laadpalen;
  • Wij zijn leverancier van snelladers;
  • Slimme laadpalen met Dynamic Load Balancing voor meerdere elektrische auto’s.

TESLA MODEL S

Naast de sportieve prestaties is de Tesla model S wel degelijk een voortreffelijke reisauto. Dat komt in de eerste plaats door de stilte aan boord, maar ook door zijn sterke rij-eigenschappen. De Tesla model S stuurt uitstekend en het brede onderstel zorgt voor een prima wegligging. In de stad is de Tesla model S iets onhandiger gezien de breedte van 2,19 meter.

Ondanks dat deze Tesla model S ruim 2.100 kg weegt, waarvan 800 kg voor de accu wordt meegewogen, beschikt de Tesla model S over een slordige 416 pk en trekt hij op in 4,4 seconde van 0 tot 100 km per uur. Dat is sneller dan een Porsche 911 Carrera 4S! U rijdt dan wel in de Tesla model S met een laadvermogen van 85 kWh met het optionele ‘Performance Pack’. Standaard beschikt de Tesla model S over een laadvermogen van 60 kWh en 302 pk.

Tesla model S

De batterij zorgt voor een actieradius van minimaal 390 km en maximaal 502 km. Een en ander is natuurlijk sterk afhankelijk van de persoonlijke rijstijl. Op het moment van schrijven staan de Tesla’s bovenaan als het op actieradius en snelheid aankomt. Maar de concurrentie op de EV-markt zit allesbehalve stil! 

DE TESLA MODEL 3

De Tesla Model 3 (Standard Range) heeft een actieradius van 320 km. In 2020 is dit model de meest verkochte EV in Nederland. Deze Tesla is geschikt om 3-fase, 16A te laden. Dit komt neer op een laadsnelheid van 11 kW bij een 220/240 Volt netwerk. De accucapaciteit is 50.0 kWh en de laadtijd (0->320 km) is 5 u15m. Op het moment van schrijven staan de Tesla’s bovenaan als het op actieradius en snelheid aankomt, maar de concurrentie op de EV-markt zit absoluut niet stil!

DE TESLA model X 

De Tesla model X heeft een actieradius van 450 km een topsnelheid van 250 km/h met een acceleratie van 0-100 in 2.8 seconden. De accucapaciteit is 100.0 kWh en de laadtijd (0->450 km) is 7 uur.  Laadvermogen is16.5 kW AC en de laadsnelheid bedraagt 66 km/u.

Tesla Model X

DE TESLA MODEL Y

Op dit moment levert Tesla de volgende auto’s: Model S (2012), Model X (2015) en Model 3 (2018). De Model Y is middelgrote SUV met plaats voor 7 personen wordt vanaf 2021 leverbaar en heeft een verwacht WLTP-bereik van 505 kilometer en sprint in 5,1 tellen naar een snelheid van 100 km/h. Zijn top: 217 km/h. Dit model heeft een accucapaciteit van 75 kWh.  De laadtijd (0->425 km) is 7u45m en de laadsnelheid 55 km/u.

oplaadpunt Tesla Y

© Tesla