Oplaadpunt Toyota Prius plug-in

Oplaadpunt Toyota Prius plug-in

Uw Toyota Prius opladen

De Toyota Prius Plug-In is een van de meest verkochte elektrische auto’s in Nederland. Opladen gaat pas écht gemakkelijk met een laadpunt. Een robuust oplaadpunt Toyota Prius Plug-In helpt u om sneller en veiliger te laden en bijvoorbeeld gemakkelijk uw energie te verrekenen met uw BV of werkgever. 

De kenmerken van de Toyota Prius

De Toyota Prius Plug-In is erg zuinig in verschillende testen spreekt men van een gemiddeld verbruik 4,2 l/km. In vergelijking met de traditionele Prius is dit 40% zuiniger! De Toyota Prius Plug-In levert vooral een zuinig rijgedrag naast de snelweg. Tot 85 km per uur is elektrisch rijden het zuinigst maar als u de snelweg oprijdt is een combinatie van 75% benzine en 25% elektrisch rijden verreweg het zuinigst.
Toyota prius plug-in
Dit komt omdat de Toyota Prius Plug-In is onderlegd aan een technische evenwichtsoefening: het evenwicht tussen genoeg elektrisch aandrijving om zo min mogelijk op benzine te hoeven rijden en zo weinig mogelijk elektrische aandrijving om ruimte, gewicht en kosten te besparen.

De capaciteit van de lithiumion-accu van de Toyota Prius plug-in bedraagt 4 kWh waarvan er 3,3 beschikbaar zijn voor het rijden. De actieradius van de Toyota Prius Plug-In bedraagt ongeveer 25 km. Dat lijkt wat weinig maar dat is zeker niet het geval, aangezien u tijdens het rijden op de benzinemotor de accu kunt opladen. De CO2 uitstuit van de Toyota Prius Plug-In is gering, namelijk 95 g/KW waardoor de bijtelling in 2015 nog in de 7% categorie valt.

 

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

Een laadpunt laten installeren en onderhouden

Uw Duurzame Installateur installeert in een paar uur een laadpunt voor u van uitstekende kwaliteit voor een Toyota Prius Plug-In vanaf € 750,-. Er zijn verschillende merken tegen verschillende prijzen beschikbaar. Uw groepenkast wordt tijdens de installatie aangepast, er worden voedingskabels gelegd en alle nieuwe kabels worden weggewerkt. Installatie van een oplaadpunt door Uw Duurzame Installateur heeft diverse voordelen:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

U kunt een laadpunt laten installeren op eigen grond maar u kunt ook een verzoek bij de gemeente indienen voor een oplaadpunt. Wanneer u in een grote stad woont als Rotterdam, Den Haag of Amsterdam kunt u een verzoek indienen voor een openbare laadpaal. Er verschijnen steeds meer laadpunten in grote steden.

Uw Duurzame Installateur installeerde al meer dan 1.500 oplaadpunten in Nederland!

Uw Duurzame Installateur beschikt over veel expertise op het gebied van het installeren van een oplaadpunt. De medewerkers van Uw Duurzame Installateur beschikken over veel ervaring en zijn goed opgeleid voor een professionele installatie en het onderhoud van een oplaadpunt voor de Toyota Prius Plug-In. Laat u daarom alvorens over te gaan tot aanschaf of installatie van een oplaadpunt, eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze adviseurs voor een advies op maat.