Oplaadpunt Volkswagen e-Golf

Oplaadpunt Volkswagen e-Golf

Het opladen van de Volkswagen e-Golf kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Volkswagen e-Golf snel opladen dan is een oplaadpunt noodzakelijk. Bij Uw Duurzame Installateur kunt u kiezen uit een ruim assortiment en we stemmen dit af op uw specifieke wensen en behoeften. Hier leest u meer over oplaadpunten en de specificaties van de Volkswagen e-Golf

LAAT UW OPLAADPUNT VOLKSWAGEN E-GOLF NU INSTALLEREN!

De oplaadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat uw oplaadpunt installeren! Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing. Naast installatie verrichten wij ook het graaf- en straatwerk. Kortom, wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.

Gaat u op laden met STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpaal of wallbox. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

DE VOLKSWAGEN E-GOLF

De Volkswagen e-Golf heeft een actieradius van 190 km een topsnelheid van 150 km/h met een acceleratie van 0-100 in 9.6 seconden. De accucapaciteit is 35.8 kWh en de laadtijd (0->190 km) is 5u15m. Het laadvermogen is 7.2 kW AC en de laadsnelheid bedraagt 36 km/u. Snellaadvermogen is 40 kW DC, snellaadsnelheid is 220 km/u en de snellaadtijd is 36 min van 19 naar 152 km.

DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd.

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

• Laadpaal is inclusief installatie
• Maximale garantie op uw laadpunt
• A-merk laadpalen
• Leverancier van snelladers
• Slimme laadpalen met Dynamic Load Balancing voor meerdere elektrische auto’s

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur u graag verleent. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten  zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.