Oplaadpunt Volkswagen e-up!

Oplaadpunt Volkswagen e-up!

In tegenstelling tot veel andere kleinere auto’s heeft de Volkswagen een e-up! een prima rij comfort. Dit komt hoofdzakelijk door de relatief lange wielbasis van 2,42 meter en de op comfort afgestelde vering en schokdemping. Dit zorgt ervoor dat de Volkswagen e-up in de stad zeer wendbaar is en prima tot zijn recht komt als stadsauto maar toch ook op de snelweg prima uit de verf komt. De een liter driecilinder met 75 pk zorgt ervoor dat je prima mee kunt komen op de snelweg.

Extra’s Volkswagen e-up

De Volkswagen e-up! is bovendien een veilige auto en wordt standaard uitgerust met ESP en een noodremsysteem. Een lasersensor houdt voortdurend de weg voor u in de gaten. Bij snelheden tot 30 km per uur remt de Volkswagen e-up! dan automatisch als je ergens tegenaan dreigt te rijden. Van de een liter driecilinder motor zijn er twee versies namelijk met 60 of 75 pk. Beide produceren minder dan 110 gram CO2 en vallen daarom vooralsnog onder de BPM-vrijstelling en in de 14% bijtellingsregeling. Later zullen er versies op de markt worden gebracht die, onder meer door een start-stopsysteem, nog zuiniger zijn.

Volkswagen E-up

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

installatie  oplaadpunt  Volkswagen e-up!  door uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame Installateur installeert in een paar uur voor u een oplaadpunt van uitstekende kwaliteit voor een Volkswagen e-up! U heeft de keuze uit verschillende merken in verschillende prijsklassen. Tijdens de installatie worden er diverse aanpassingen aan uw groepenkast gemaakt, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Installatie van een oplaadpunt door Uw Duurzame Installateur heeft diverse voordelen:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

Een oplaadpunt is gemakkelijk te installeren als u beschikt over eigen grond. Op eigen grond kunt u een oplaadpunt plaatsen daar waar dat voor u het meest handig is.

Uw Duurzame Installateur adviseert u graag vrijblijvend omtrent het installeren van een oplaadpunt Volkswagen e-up!

Uw Duurzame Installateur medewerkers beschikken over veel ervaring en zijn goed opgeleid voor een professionele installatie en het onderhoud van een oplaadpunt voor de Volkswagen e-up! Laat u daarom alvorens over te gaan tot aanschaf of installatie van een oplaadpunt eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze adviseurs voor een advies op maat.