Oplaadpunt Volkswagen Passat plugin GTE

Oplaadpunt Volkswagen Passat plugin GTE

In navolging op de Volkswagen Golf GTE heeft de Volkswagen Passat plugin ook de letters GTE toegevoegd. De Volkswagen Passat plugin GTE beschikt over een 156 pk sterke 1,4-liter TSI benzinemotor die is gekoppeld aan een 115 pk sterke elektromotor. Deze motor levert een slordige 218 PK en het maximum koppel is 400 Nm. Het verbruik van de Volkswagen Passat plugin GTE is slechts 1,5 l/100 km. Met een volle tank kunt u 1.000 km rijden en rijdt u volledig elektrisch dan bedraagt de actieradius van de Volkswagen Passat plugin GTE 50 km. U schakelt automatisch op van 0 naar 100 km per uur in 8 seconden en de top snelheid ligt op 220 km/uur. In de volledig elektrische modus bedraagt de topsnelheid 130 km/per uur.

Uiterlijk Volkswagen Passat GTE

Zowel de sedan als de Variant zijn als GTE plug-in hybride beschikbaar. Het exterieur van de Volkswagen Passat plugin GTE is fraai met diverse chromen ornamenten zoals de chromen grille, ook de LED-verlichting geeft in het donker een fraai zicht. De blauwe remklauwen maken het uiterlijk van de Volkswagen Passat plugin GTE nog sportiever. Het interieur is compleet in luxe met sfeerverlichtingen en een met leer bekleed multifunctioneel stuurwiel met blauwe stiksels.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

Volkswagen Passat plugin GTEEen oplaadpunt Volkswagen Passat plugin GTE laten installeren

Uw Duurzame Installateur installeert in een paar uur voor u een oplaadpunt van uitstekende kwaliteit voor een Volkswagen Passat plugin GTE al vanaf € 750,-. Er zijn verschillende merken tegen verschillende prijzen beschikbaar. Uw groepenkast wordt tijdens de installatie aangepast, er worden voedingskabels gelegd en alle nieuwe kabels worden weggewerkt. Installatie van een oplaadpunt door Uw Duurzame Installateur heeft diverse voordelen:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

U kunt een oplaadpunt laten installeren op eigen grond maar u kunt ook in overleg met uw gemeente een oplaadpunt laten plaatsen als u niet over eigen grond beschikt. In grote steden kunt u een verzoek indienen voor een openbare laadpaal.

Uw Duurzame Installateur installeerde reeds meer dan 1.500 oplaadpunten in Nederland!

Uw Duurzame Installateur beschikt over veel expertise op het gebied van het installeren van een oplaadpunt. De medewerkers van Uw Duurzame Installateur beschikken over veel ervaring en zijn goed opgeleid voor een professionele installatie en het onderhoud van een oplaadpunt voor de Volkswagen Passat plugin GTE. Laat u daarom alvorens over te gaan tot aanschaf of installatie van een oplaadpunt eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze adviseurs voor een advies op maat.