Oplaadpunt Volvo V60 Plug-in Hybride

Oplaadpunt Volvo V60 Plug-in Hybride

Het beste oplaadpunt voor de Volvo V60 Plug-in Hybride

Een vast laadpunt in plaats van een stopcontact is onmisbaar om de Volvo V60 Plug-in hybride veilig en in ongeveer 3 uur te kunnen opladen. Uw Duurzame Installateur helpt u met het snel en goedkoop installeren van het best verkozen laadpunt voor de Volvo V60 Hybride. Hierbij zorgt een van onze installateurs voor een netjes aan uw meterkast gekoppelde en mooi weggewerkte stroomvoorziening. Lees meer over enkele belangrijke afwegingen bij de aanschaf van een laadpunt en hoe verschillende klanten een laadpunt voor de Volvo V60 ervaren.

Informeer direct over het beste laadpunt voor uw hybride Volvo V60

Bent u geïnteresseerd om op korte termijn voordelig een laadpaal te laten plaatsen? Uw Duurzame Installateur informeert u graag over de beste keuze.

Wij hebben al een oplaadpunt voor uw Volvo V60 Plug-in Hybride vanaf € 750,-.

De voordelen van een Volvo V60 oplaadpunt via Uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame Installateur legt u laadpalen voor van verschillende merken en fabrikanten in verschillende prijsklassen.

Volvo V60 plugin hybridDaarbij geven we u vrijblijvend advies over de beste keuze op basis van uw wensen. Uw Duurzame Installateur verzorgt de levering en installatie van het oplaadpunt voor uw Volvo V60 Plug-in Hybride. Wij leveren de laadpaal gebruiksklaar op, inclusief de benodigde aanpassingen aan uw groepenkast, het leggen van voedingskabels en het netjes wegwerken. Daarna zorgen we voor een voordelig jaarlijks service abonnement. Vanaf € 750,- excl. btw en plaatsingskosten heeft u al een oplaadpunt voor de toekomst!

Bij een oplaadpunt Volvo V60 via Uw Duurzame Installateur krijgt u:

  • het gehele assortiment laadpalen gedemonstreerd
  • vrijblijvend advies over de beste keuze
  • de beste oplossing binnen uw budget
  • een snelle en nette installatie
  • een goede nazorg

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

De veiligheid van een oplaadpunt

Om veiliger en sneller te laden is het verstandig om een daarvoor bestemd oplaadpunt te laten plaatsen.  Een laadpunt wordt op een aparte groep geplaatst. Deze is ontworpen om lange tijd maximaal vermogen te geven. Hierdoor kunt u veilig uw auto met 3,6 kWh opladen, waardoor uw Volvo V60 Hybride in iets meer dan 3 uur is opgeladen!

 

Jaarlijkse service check van uw laadpaal

De aardschakelaar dient elk jaar gecontroleerd te worden, Uw Duurzame Installateur doet dit graag voor u. U kunt de oplaadpunt service elk moment afsluiten. U ontvangt dan een jaarlijkse check.

Ervaringen van onze klanten

De familie Lok bestelde recent een Volvo V60 hybride en liet Uw Duurzame Installateur hun laadpaal plaatsen. De heer Lok geeft aan “We hadden onze keuze op de Volvo V60 hybride laten vallen en oriënteerden ons toen op de mogelijkheden van een oplaadpunt. Op het internet vonden we enkele aanbieders en we namen contact op met Uw Duurzame Installateur. Het laadpunt was in een paar uur geplaatst. Aan onze stoep en stoppenkast is niets meer te zien. We hadden een vriendelijke installateur welke ons na 2 dagen opbelde of alles naar behoren werkte. Kortom; we zijn zeer tevreden!

Waarom een Volvo V60 Hybride aanschaffen?

De Volvo V60 heeft dankzij zijn minimale CO2-uitstoot een lagere bijtelling, u betaalt geen motorrijtuigenbelasting en geen aanschafbelasting.

De Volvo maakt gebruik van een D5-motor. Dit is een automaat met 6 versnellingen die 215 pk bij 4000 toeren per minuut produceert. De elektromotor maakt gebruik van een lithium-ion accupakket, deze levert 11,2 kWh op.

Met de Volvo gaat u van 0 naar 100 km/u in 6,1 seconden, rijdt u van 50 naar 80 km/u in 2,2 seconden en van 80 naar 120 km/u in 5 seconden. De topsnelheid van de Volvo bedraagt 230 km/u. In de brandstoftank is er ruimte voor 45 liter. Als u fatsoenlijk rijdt en uw accu’s volledig opgeladen zijn heeft de Volvo een actieradius van 900 kilometer.

De CO2 uitstoot bedraagt ongeveer 48 gram. De kosten van één oplaadbeurt bedragen tegen een gemiddeld tarief van de energiemaatschappijen van € 0,22 per kWh ongeveer € 2,50. Voor minder dan 5 cent rijdt u 1 kilometer!