Oplaadpunt Volvo XC40 Recharge

Oplaadpunt Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge

© Volvo

OPLAADPUNT Volvo XC40 Recharge

Het laden van uw Volvo XC40 Recharge kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uw Volvo XC40 Recharge snel en veilig opladen dan is een oplaadpunt noodzakelijk. Wij bieden u een ruim assortiment afgestemd op uw persoonlijk wensen. Hier kunt u meer lezen over oplaadpunten en de specificaties van de Volvo XC40

LAAT UW OPLAADPUNT Volvo XC40 Recharge INSTALLEREN!

Als u elektrisch gaat rijden dan is het meest voordelig om een eigen laadpaal te laten installeren. Zo vist u nooit achter het net omdat er geen plek is of dat u moet wachten. De laadpunten van Uw Duurzame Installateur zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Neem contact op met Uw Duurzame Installateur voor meer informatie of de plaatsing. Naast installatie verzorgen wij ook het eventuele graaf- en straatwerk. Kortom, wij nemen alles rond installatie van het oplaadpunt voor u uit handen.  

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via een stopcontact raden wij af. Dit advies baseren wij op het feit dat het veiliger is om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om op te laden via een laadpunt. 

DE Volvo XC40 Recharge

De Volvo XC40 Recharge heeft een actieradius 325 km een topsnelheid van 180 km/u met een acceleratie van 0-100 in 4.9 seconden. De accucapaciteit is 75.0 kWh en de laadtijd (0-> 325 km) is 7u45m.  Laadvermogen is 11 kW AC en de laadsnelheid bedraagt 42 km/u. Met de Volvo XC40 Recharge laadt u op AC op met 3-fasen op 16A. Voor een goed resultaat thuis kunt u een 3x25A aansluiting in de meterkast gebruiken. DC-laden is met 150kW, waardoor het 40 minuten kost om tot 80% te laden. 

 DE VOORDELEN VAN EEN LAADPAAL BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR

Uw Duurzame Installateur maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor er altijd een mogelijkheid is om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd. 

DE VOORDELEN BIJ UW DUURZAME INSTALLATEUR:

  • Laadpaal inclusief installatie
  • Maximale garantie op uw laadpunt
  • A-merk laadpalen
  • Leverancier van snelladers
  • Slimme laadpalen met Load Balancing voor meerdere elektrische auto’s

DE CONTROLE VAN DE AARDSCHAKELAAR

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Dit is een service die Uw Duurzame Installateur graag verleent aan u. Er zijn voor het onderhoud aan laadpunten speciale contracten beschikbaar zodat u altijd gegarandeerd bent van een goed werkend laadpunt.