Oplaadpunt Volvo XC90 plug-in hybride

Oplaadpunt Volvo XC90 plug-in hybride

Uw Volvo xc90 plug-in hybride opladen

De Volvo xc90 plug-in hybride is al enige tijd op de Nederlandse markt en dat is een groot succes. Het is een uitstekend geschikte auto voor de zakelijke rijder.  De 400 pk sterke SUV kent een gemiddeld verbruik van 2,5 l/100 km, oftewel 1 op 40. De CO2-uitstoot bedraagt 59 g/km en de Volvo xc90 plug-in hybride heeft een actieradius van 40 kilometer bij volledig elektrisch rijden. Maar u heeft hier natuurlijk een laadpunt voor de Volvo XC90 bij nodig. 

De kenmerken van de Volvo xc90

De Volvo xc90 T8 Twin Engine heeft een accupakket van 9,6 kWh en een gecombineerd vermogen van 407 pk. Door gebruik te maken van een laadpunt en zoveel mogelijk elektrisch te rijden haalt de Volvo xc90 T8 een laag verbruik. Daarbij heeft hij maar een gemiddelde uitstoot van 49 gram per kilometer. Ook is de auto aanzienlijk comfortabeler en sneller in het rijgedrag wanneer elektrisch wordt gereden, en is opgeladen met een laadpunt voor Volvo xc90.

Volvo XC90 plugin Hybride

Opladen met een oplaadpunt van uw Volvo xc90 plug-in hybride

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

Het laadpunt voor uw Volvo xc90 plug-in hybride wordt bij vakkundige installatie op een groep geplaatst die ontworpen is om lange tijd maximaal vermogen te produceren. Hierdoor laadt u de Volvo xc90 plug-in hybride al binnen 3 uur op. Uw Duurzame Installateur heeft de afgelopen jaren reeds meer dan 1.500 oplaadpunten geïnstalleerd en beschikt over veel vakkennis op dit gebied.

Een laadpunt voor uw Volvo xc90 plug-in hybride laten installeren

Uw Duurzame Installateur installeert in een paar uur voor u een laadpunt van uitstekende kwaliteit voor een Volvo xc90 plug-in hybride. Er zijn verschillende merken tegen verschillende prijzen beschikbaar. Uw groepenkast wordt tijdens de installatie aangepast, er worden voedingskabels gelegd en alle nieuwe kabels worden weggewerkt. Installatie van een laadpunt door Uw Duurzame Installateur heeft diverse voordelen:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

U kunt een laadpunt laten installeren op eigen grond maar u kunt ook in overleg met uw gemeente een laadpunt laten plaatsen als u niet over eigen grond beschikt. In grote steden kunt u een verzoek indienen voor een openbare laadpaal.

Uw Duurzame Installateur installeerde al meer dan 1.500 oplaadpunten in Nederland!

Uw Duurzame Installateur beschikt over veel expertise op het gebied van het installeren van een oplaadpunt. De medewerkers van Uw Duurzame Installateur beschikken over veel ervaring en zijn goed opgeleid voor een professionele installatie en het onderhoud van een laadpunt voor de Volvo xc90 plug-in hybride. Laat u daarom alvorens over te gaan tot aanschaf of installatie van een laadpunt eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze adviseurs voor een advies op maat.