Oplaadpunt Audi A1 e-tron

Oplaadpunt Audi A1 e-tron

Uw Audi A1 e-tron

Vooral in stedelijk gebied is er een sterke behoefte aan elektrisch rijden. De Audi A1 e-tron wil met name dan ook de stedelijk autorijder ervan overtuigen om te kiezen voor deze innovatieve Audi. Geheel elektrisch kan de auto een afstand van 50 km afleggen.

De Audi A1 e-tron

De elektromotor van de Audi A1 e-tron levert een vermogen van 75 kW (102 pk) en moet voor uitstekende prestaties kunnen zorgen. Voor langere afstanden kunt u de zo genaamde range-extender inschakelen. De range-extender is een benzinemotor die elektriciteit op kan wekken om zodoende de elektromotor op te laden. De Audi A1 e-tron is niet voorzien van een traditionele compacte drie- of viercilinder maar met een wankelmotor!
Met een ingeschakelde range extender kan de A1 e-tron nog eens 200 km extra afleggen. Het verbruik ligt dan op slechts 1,9 l/100 km wat overeenkomt met een CO2-uitstoot van maar 45 g/km. Ondanks deze fraaie prestaties is de A1 e-tron geen traag voertuig. De welbekende sprint doet de Audi in 10,2 seconden en de topsnelheid ligt boven de 130 km/h.

Wij hebben al een oplaadpunt voor uw Audi A1 e-tron vanaf € 750,-.

Belastingvoordeel Audi A1 e-tron

Audi A1 e-tronDe enorme toename van elektrisch rijden heeft de overheid aan het rekenen gezet en heeft ertoe geleid dat zij een aantal fiscale aanpassingen voor de komende jaren hebben doorgevoerd.

OPLADEN MET STOPCONTACT OF LAADPUNT?

Opladen via stopcontact raden wij af. Het is gewoon veiliger om op te laden met een laadpunt. Opladen met het stopcontact geeft gevaar op brand en smelten van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen dan raden wij beslist aan om te laden via een laadpunt.

Installatie van een oplaadpunt door uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame Installateur installeert in een paar uur voor u een oplaadpunt voor een Audi A1 e-tron van hoogwaardige kwaliteit al vanaf € 750,-. De oplaadpunten zijn van verschillende merken uit verschillende prijsklassen. Verder worden de aanpassingen aan uw groepenkast gemaakt, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Installatie van een oplaadpunt door Uw Duurzame Installateur heeft diverse voordelen:

  • U heeft de beste oplossing voor weinig geld
  • De laadpunten worden gedemonstreerd
  • De installatie duurt maar een paar uur
  • U krijgt vrijblijvend advies
  • Jaarlijkse aardschakelaar check

Een oplaadpunt kan geplaatst worden op eigen grond als ook op gemeentelijke grond. Op eigen grond kunt u oplaadpunten plaatsen daar wat dat voor u het meest handig is. Wanneer u in een grote stad woont als Rotterdam, Den Haag of Amsterdam kunt uw een verzoek indienen voor een openbare laadpaal. Er verschijnen zijn steeds meer laadpunten in grote steden.

Vrijblijvend advies voor installatie van een oplaadpunt voor een Audi A1 e-tron

Uw Duurzame Installateur beschikt over veel ervaring en haar medewerkers zijn goed opgeleid voor een professionele installatie en het onderhoud van een oplaadpunt voor de Audi A1 e-tron. Laat u daarom alvorens over te gaan tot aanschaf van een Audi A1 e-tron of installatie van een oplaadpunt eerst goed en vrijblijvend informeren door Uw Duurzame Installateur en neem contact op met een van onze installateurs voor een advies op maat.