Sneller en goedkoper Elektrisch Vervoer laden met Smart Charging

Sneller en goedkoper Elektrisch Vervoer laden met Smart Charging

Onze partner Cohere komt met een nieuw product op de markt waarmee elektrische auto’s sneller en goedkoper geladen kunnen worden. De Smart Charger hangt in de meterkast en wordt verbonden met het laadpunt.

De Smart Charger bespaart €700 – €1200 per jaar

Cohere Smart Charger 20140718-01
De Smart Charger meet het beschikbare vermogen van een netaansluiting en past daar het laadvermogen van een elektrische auto automatisch op aan. Dus gaat de wasmachine aan, dan laadt de auto iets langzamer. Zo wordt al het beschikbare vermogen ten volle benut. Dit betekent sneller laden, zonder dat de netaansluiting verzwaard hoeft te worden. Voor EV-rijders thuis scheelt dit al snel €700 tot €1200 per jaar aan vastrechtlasten.

 

Ideaal als er een beperkt vermogen beschikbaar is

 

Smart Charging is interessant voor elektrische auto’s die op 32A laden, zoals de Tesla Model S, i3 of Renault Zoe, maar waar thuis slechts een netaansluiting van 25A aanwezig is. Of voor locaties waar meerere auto’s op dezelfde aansluiting geladen moeten worden, zoals VVE parkeergarages of kantoren.

 

Smart Charger nu compatible met Keba

smart charger

Vanaf 1 september kunt u de Smart Charger installeren in combinatie met de Keba Wallbox. De Keba is een robuust, betrouwbaar en zeer betaalbaar laadpunt die tot 22 kW kan laden. Cohere is momenteel bezig om de andere merken laadstations compatible te maken.

 

Neem contact op met Cohere: 020 7708 713, info@cohere.eu

 

Lees meer over de Smart Charger