Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrole in uw pand

Met toegangscontrole houdt u ongewenste personen buiten. U heeft volledige controle over wie naar binnen kan en mag. Er is veel keuze voor toegangscontrole. Zo kunt u een urenregistratie systeem koppelen aan uw toegangscontrole, kiezen voor een elektrische kaart of voor een beveiligingscode. Uw Duurzame Installateur helpt u met de keuze.

Wat houdt toegangscontrole precies in?

toegang

Toegangscontrole is het inspecteren en bijhouden van toegang in uw pand of een deel hiervan. In plaats van sloten en sleutels wordt er gebruik gemaakt van elektronische beveiliging. Hierbij moet u denken aan een elektronische kaart die de deuren opent of een beveiligingscode. Een sleutelbos is hierdoor verleden tijd. Aan één elektrische kaart of beveiligingscode heeft u genoeg.  Hier kunt u makkelijk mee bepalen welk deel van uw pand toegankelijk is. U hoeft dus nooit meer sloten en sleutels te vervangen.

 

De voordelen op een rijtje

  • U bepaalt welke delen van uw pand openbaar zijn en welke niet
  • De kaart of code kan gemakkelijk onbruikbaar worden gemaakt bij verlies
  • Toegangscontrole kunt u combineren met urenregistratie
  • U houdt ongewenste personen buiten
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Het uitbreiden van het systeem is makkelijk
  • U heeft een betrouwbaar systeem

Waar kunt u het gebruiken?

Uw Duurzame Installateur installeert een toegangscontrolesysteem naar uw wensen en voorkeuren. Installaties zijn mogelijk in kleine en grote bedrijven.

Urenregistratie systeem

Een urenregistratie systeem kan gecombineerd worden met toegangscontrole. Wanneer een werknemer binnenkomt in uw pand wordt hij ingecheckt. Hierdoor kunt u eenvoudig bijhouden hoeveel tijd er besteed is aan een opdracht en waar die is uitgevoerd.

De mogelijkheden zijn zeer groot en u kunt kiezen uit verschillende opties. Wilt u meer informatie over de installatie? Neem contact op met een duurzame installateur.